Nazaj na seznam zadetkov

Najbolj ugodne rešitve za vas z arhitekturnim projektiranjem najdemo pri GM ARHITEKTURA

Je pred vami gradbeni projekt? Imate arhitekturno zamisel, ne veste pa, ali je sploh izvedljiva oziroma kako jo dejansko realizirati? Potrebovali boste arhitekturno projektiranje, ki vam ga z veseljem ponudimo pri GM ARHITEKTURA, ki deluje že od leta 1992.

Z dobrim arhitekturnim projektiranjem investitorji pridejo do najbolj ugodnih oziroma optimalnih rešitev, ki pokrivajo tako zahteve po uporabnosti, estetiki in varnosti, hkrati pa so ekonomično in časovno izvedljive za naročnika.

Arhitekturno projektiranje

Smo podjetje, ki arhitekturno projektiranje za investitorje gradbenih projektov izvaja že vse od leta 1992. Do danes smo uspešno rešili številne arhitekturne izzive, pridobili bogata znanja, izkušnje in reference. Rezultat vsega naštetega so zadovoljne stranke in izpeljani arhitekturni projekti, ki govorijo v prid naši strokovnosti pa tudi kreativnosti.

Ne ustrašimo se vaših idej, želja, potreb in zahtev. Individualno se lotimo načrtovanja rešitev, ki bodo ne le dosegle, pač pa tudi presegle vaša pričakovanja. Je pa arhitekturno projektiranje nujno potrebno zato, ker samo zamisli niso dovolj. Potrebno je upoštevati veljavno zakonodajo in dobro poznati tudi tehnologije gradnje. Mi poznamo oboje in ko spoznamo tudi vaše želje, vse upoštevamo pri projektiranju.

Izvedba elektroinštalacij

Nismo pa specializirani le za arhitekturno projektiranje. Ponudbo storitev dopolnjujemo tudi z rešitvami na področju elektroinštalacij. Od A do Ž v objektu poskrbimo za načrtovanje in izvedbo, s čimer vam prihranimo veliko časa in denarja.

Naša znanja s področja izvajanja elektroinštalacij, nam močno pomagajo že pri samem arhitekturnem projektiranju. Za vas to tudi pomeni, da za elektroinštalacije ne boste potrebovali drugega izvajalca, torej ne boste izgubljali časa z iskanjem in usklajevanjem.

Ponosno smo, da smo soustvarjalec programa ELIN. Gre za orodje za dimenzioniranje električnih inštalacij. Specializirani smo za področje pametnih inštalacij.

Z veseljem sodelujemo s Fakulteto za elektrotehniko Ljubljana ter s Fakulteto za strojništvo Ljubljana. Študentom nudimo možnost izvajanja obvezne prakse in pomoč pri izdelavi diplomskih nalog.

V sklopu elektroinštalacij smo nepogrešljivi pri izvedbi sledečih pametnih inštalacij:

  • regulacija svetil,

  • regulacija senčil,

  • regulacija ogrevanja,

  • senzorji pristopnosti,

  • vremenska postaja,

  • kontrola oken,

  • nadzor preko interneta.

Nudimo vam udobje, varnost in manjše stroške v stanovanjskih objektnih, pisarnah ter hotelih.

Zakaj je izvedbo elektroinštalacij dobro prepustiti nam?

Zavedamo se, da morajo elektroinštalacije delovati varno, ekonomično in učinkovito. Poleg tega poznamo vse faze od načrtovanja do namestitve. Vedno uporabljamo materiale preizkušenih oziroma uveljavljenih proizvajalcev.

Od začetka do konca projekta pa smo investitorjem na voljo tudi za vsakršna dodatna pojasnila, pomoč, nasvet.

Želite bolje spoznati naše delo? Pridobiti ugodno ponudbo za arhitekturno projektiranje ali izvedbo elektroinštalacij ali oboje? Pošljite nam povpraševanje, da vam lahko prisluhnemo in skupaj najdemo rešitev, s katero boste 100 % zadovoljni.