Nazaj na seznam zadetkov

Atlas finance - Računovodski servis Nova Gorica

Voditi podjetje, je veliko več kot se vidi. Dober podjetnik bo določen del svojega poslovanja prepustil strokovnjakom in strokovnjaki na področju računovodstva smo vsekakor pri ATLAS FINANCE, računovodstvo in svetovanje d.o.o. iz Nove Gorice.

Pri nas se vam celovito posveti ekipa zaposlenih, ki se spozna na svoje delo in ga dobro opravlja. Za vsako podjetje, ki mu pomagamo, si vzamemo dovolj časa, preučimo vaše potrebe in se jim prilagodimo. Mi prilagodimo naše poslovanje vam in poiščemo optimalne poti po katerih vas bomo vodili.

Atlas finance - Računovodski servis Nova Gorica vam nudi:

  • Zanesljive računovodske storitve

  • Podjetniško svetovanje

  • Ostale storitve (delovna dovoljenja, davčno zastopanje, svetovanje pri nakupih/prodajah, intrastat, e-izvršbe, pravni nasveti, kadrovsko svetovanje)

Ne glede na obliko vašega poslovanja, smo pravi naslov za vas, če iščete računovodski servis v Novi Gorici, ki se spozna na svoje delo, upošteva pri tem standarde, zakonodajo in nadgrajuje znanje, kot tudi računalniško opremo s katero izvaja storitve.

Celovita podpora podjetjem

Z nami ob strani, ste lahko vašemu delu popolnoma predani. Trudimo se vaše zaupanje upravičiti na vsakem koraku, saj se zavedamo, da so finance pomembno in občutljivo področje, ki je pod drobnogledom mnogih pomembnih institucij.

Potrudimo se, da so storitve izvedene:

  • precizno

  • odgovorno

  • v skladu z vsemi pravili

  • zanesljivo, kot mora biti.

Ponosni smo na dobro ekipo in svoje dolgoletno delo, ki ga kvalitetno opravljamo. To nam potrjujejo dobre reference zadovoljnih strank, ki uspešno sodelujejo z nami. To pa nam omogoča programska oprema in dobra klima v naših pisarnah.

Vaše klice pričakujemo vsak delavnik med ponedeljkom in petkom, od 9:00 do 15:00 ure.

Kontaktirajte nas in nam zaupajte vaše želje, potrebe, mi pa vas bomo povabili na sestanek, kjer vam lahko podrobneje predstavimo dobe računovodske storitve, ki jih izvajamo v Novi Gorici.

ATLAS FINANCE, računovodstvo in svetovanje d.o.o. vas pričakuje.