Nazaj na seznam zadetkov

CVETLIČARNA ANJA - ZOLOTAS, Žan Žolger s.p.

Šmartno pri Slovenj Gradcu 89, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Prikaži številko
[email protected]
Pon. - Pet. 8:00 do 12:00 ure / 15:00 do 17:30 in Sob., 8:00 - 12:00

Cvetličarna na Koroškem za vse priložnosti, Žan Žolger s.p.

V CVETLIČARNI ANJA - ZOLOTAS, Žan Žolger s.p. so doma kreativne ideje in obilica domišljije. Nahajamo se na naslovu: Šmartno pri Slovenj Gradcu 89 in smo za vas odprti od ponedeljka do sobote.

Svojim strankam nudimo cvetje in aranžmaje za vse priložnosti. Veseli smo, ko nas izberete, da s cvetjem olepšamo vesele in malo manj vesele dogodke ter se vedno potrudimo po najboljših močeh za brezhibno izpeljano storitev ali izdelavo želenega.

Pohvalimo se lahko z ustrezno strokovno usposobljenostjo, veseljem do ustvarjanja in oblikovanja. V svoje delo vložimo veliko truda in si tako širimo nabor izkušenj ter ga bogatimo z vsakim uspešno zaključenim projektom.

Vabljeni v naše prostore na Koroškem, kjer vas zapelje vonj svežega cvetja različnih barv. Čeprav bo izbira med toliko lepoticami težka, vam bomo pričarali najlepše aranžmaje za različne priložnosti. Z veliko mero zagnanosti vam bomo predlagali, odgovarjali na vprašanja, razrešili marsikatero dilemo in kombinirali.

Zaupajte nas priložnosti in dovolite, da cvetje spregovori namesto vas.

Uživajte v lepoti cvetja

Cvetje ljudi spremlja že mnogo stoletij ob različnih priložnostih in tudi dandanes ni nič drugače. Kakšna pa je vaša priložnost? Za kaj smemo poskrbeti v CVETLIČARNI ANJA - ZOLOTAS na Koroškem?

  • Poroka

  • Poslednje slovo

  • Obisk groba

  • Rojstni dan

  • Obletnica

  • Obisk

  • Opravičilo

  • Zahvala

Pričaramo vam prekrasen šopek, venec, novoletni ali kak drug praznični aranžma.

Mnogo je priložnosti, kjer cvetje igra pomembno vlogo. Naj bo izbira in aranžma sestavljen s strani nekoga, ki zna svoje delo opravljati na višji ravni. In v Cvetličarni ANJA - ZOLOTAS na Koroškem vsekakor znamo poskrbeti za cvetje za vse priložnosti.

Kvalitetno, strokovno, domiselno, brezčasno