Nazaj na seznam zadetkov

MEGO d.o.o. je pravi naslov, ko iščete kvaliteto!

Se vam kar pocedijo sline, ko pomislite na cvrčanje slastnega mesa? Prisegate na dober narezek, salame, ki jih narežete in postrežete svojim gostom? Vse to in še več lahko kupite pri nas.

Pomembno nam je zadovoljstvo kupcev in veseli smo, ko vidimo, da se radi vračajo k nam ali nas priporočajo naprej.

Pri nas lahko kupite s pravo domače slovensko meso, ki je prvovrstne kakovosti, kar se pozna tako na barvi kot, kar je najbolj pomembno, na okusu.

A to še ni vse ob nakupu večji količin naših mesnatih izdelkov vam nudimo do 10% popust. Obiščite naše TOP podjetje in si oglejte našo TOP PONUDBO.

Ste v dilemi kaj vzeti, kako postreči ali pripraviti? Zaupajte nam priložnost, mi pa vam povemo možnost, kako pripraviti jed in navdušiti.

Kosilo, večerja, malica, prava pojedina? Za vse to in še več izberite domače slovensko meso in suhomesnate izdelke pri MEGO d.o.o.

Se bližajo prazniki in pričakujete veliko obiskov, ki bi jim radi postregli in jih razvajali z dobrimi mesninami? Te dobite pri nas. Lahko pa jih tudi naročite, če bi se zgodilo, da jih trenutno nimamo. Ali pa vam predlagamo kaj še bolj slastnega

Pri nas obisk ni tako kot v velikih trgovskih verigah, kjer ste številka in nikoli niste povsem prepričani v poreklo oziroma, kaj boste dobili. Mi vemo od kje izvira naše meso in kaj vam ponujamo.

Pohvalimo se lahko s primerljivimi cenami, prijaznostjo, dobro ponudbo in čistimi prostori, kjer pripravljamo mesnine.

Zavedamo se, da je higiena zelo pomembna in pri tem ne sklepamo kompromisov.

Obiščite MEGO d.o.o., če želite, da vašo mizo domače slovensko meso in suhomesnati izdelki krasijo.