Nazaj na seznam zadetkov

Elektroinštalacije Koroška

ELERS, Rok Schmiedhofer s.p. je podjetje, katerega glavna dejavnost je izvajanje elektroinštalacij. Dejavni smo po koroški regiji, po predhodnem dogovoru pa tudi širše. Na voljo smo vam tako za montažo kot za popravilo elektroinštalacij. Nudimo vam celovite storitve, saj smo strokovnjaki za jaki in šibki tok.

Če niste strokovno usposobljeni za izvajanje elektroinštalacij, vam odsvetujemo, da e jih lotite v lastni režiji, saj bi lahko rezultat bil izjemno nelagoden. Zato jih zaupajte izkušenemu mojstru. Ta pa smo na Koroškem zagotovo mi. Na voljo smo tako pri adaptacijah kot pri novogradnjah, storitve pa izvajamo v stanovanjskih in poslovnih objektih.

Na nas se lahko zanesete za strokovno izvedene elektroinštalacije, kot so:  popravilo električnih naprav, obnova električnih inštalacij, menjava in postavitev elektro omarice, montaža razsvetljave, menjava stikal, vtičnic in luči, telekomunikacije, električno gretje, video nadzor, alarmni in požarni sistem, elektro meritve, elektro vzdrževanje...

Elektroinštalacije na Koroškem izvajamo po top ponudbi

Pri izvajanju elektroinštalacij uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale ter specializirano opremo in orodje. Pazimo na varstvo pri delu. Ker spremljamo vse novosti na trgu dela z elektroinštalacijami, vam zagotavljamo le najbolj kvalitetne, sodobne, varne in varčne rešitve.

Pri elektroinštalacijah velikokrat sproti odkrijemo poškodbe in napake na napeljavi in jih tudi odpravimo, da ne pride do odpovedi celotnega sistema. Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme, svoje delo pa opravljamo predano in vestno. Smo izjemno natančni in zanesljivi.

ELERS, Rok Schmiedhofer s.p. je pravi naslov za montažo in popravilo elektroinštalacij na Koroškem in po ostalih delih, zato stopite v stik z nami in nam zaupajte vaše želje in zahteve, mi pa se vam bomo v celoti posvetili. Veselimo se sodelovanja z vami!