Nazaj na seznam zadetkov

Najem dvižne košare in električnih viličarjev si ugodno zagotovite v Ljubljani pri Evrorent

Evrorent iz Ljubljane smo podjetje, ki dolgoletno zagotavlja najbolj ugodno ponudbo za nakup, najem in servis opreme in strojev, ki se uporabljajo v gradbeništvu, skladiščenju in industriji.

Med drugim so na voljo:

  • dvižne košare

  • dvižne ploščadi

  • viličarji

  • ostalo

Naša ponudba je celovita, saj si želimo zadovoljiti potrebe najrazličnejših uporabnikov naših rešitev. Za vse, ki dvižne košare ali električne viličarje potrebujejo občasno, je zagotovo najbolj ugoden najem, podjetja, ki s tovrstno opremo redno opravljajo storitve, pa se običajno odločijo za nakup.

Pomagamo vam pri vašem delu, uredimo najbolj ugoden najem dvižne košare v Ljubljani

Vsa oprema, ki jo oddajamo v okviru storitve najem dvižne košare in električnih viličarjev, je visoke kakovosti in je odlično vzdrževana.

S svojimi strankami se tudi strokovno posvetujemo, da bi jim ponudili najoptimalnejše rešitve glede na njihove želje in potrebe.

Glede na vse navedene prednosti, ki jih svojim naročnikom zagotavlja naše podjetje pri najemu dvižne košare in električnih viličarjev, ni nobeno presenečenje, da smo priljubljena izbira širokega kroga naročnikov, ki prihajajo iz različnih dejavnosti. Med drugim je naša oprema priljubljena v dejavnostih, kot so industrija, trgovina, skladiščenje, gradbeništvo...

Kaj je boljše za vas, nam lahko zaupate po telefonu ali e-pošti in pripravili vam bomo top ponudbo po meri.

Storitve najema, nakupa, transporta in servisa seveda izvajamo po vsej Sloveniji, da bi se približali našim strankam, pa smo na voljo tudi v sledečih poslovnih enotah:

EVRO RENT CENTER D.O.O.
Zaloška cesta 183
1000 Ljubljana - Slovenija

PE MARIBOR
Ptujska cesta 197
2000 Maribor - Slovenija