Nazaj na seznam zadetkov

Želite na fasadi unikaten element? Kvalitetno štukaturo? Obrnite se na nas!

V podjetju PROEMRI, Jasmin Halilagić s.p. vas pričakujemo s top ponudbo. Smo specialisti za izdelavo fasadnih in dekorativnih elementov. Vse jih naredimo z vrhunskimi materiali, natančno in seveda po želji naročnika.

V kolikor niste prepričani, kakšen fasadni element oziroma štukaturo, dekoracijo izbrati, vam znamo svetovati. Za seboj imamo že leta delovnih izkušenj. V tem času smo vedno spremljali razvoj trga, materialov, povpraševanje in ponudbo, da smo lahko ponudili samo najboljše.

Naša ekipa je tista, ki preizkusi vse rešitve na trgu, na koncu pa za vas izbere najboljše. To cenijo mnoge stranke, katerim v top ponudbi:

  • fasaderskih elementov,

  • štukatur

  • oziroma dekorativnih profilov nudimo različne rešitve.

PODOKENSKI in NADOKENSKI PROFILI PO NAROČILU
Za stranke lahko izdelamo 28 različnih tipov podokenskih in 13 tipov nadokenskih profilov.

NADOKENSKI SIMSI

VENCI
Na izbiro kar 5 tipov vencev.

NAPUŠČ
7 različnih modelov, ki ne razočarajo niti najzahtevnejših strank, ko potrebujejo fasadni dekorativni element za napušče.

VOGALNI KAMEN & FASADNI UTORI
Za resnično popoln videz fasade poskrbimo za kar 8 tipov profilov za oblaganje vogalov in fasadne utore.

Naša ponudba je celovita, odločite pa se lahko le za naročilo fasadnih oblog in montažo prevzamete sami. Podali vam bomo točna navodila kako montirati fasadne obloge in štukature in v kolikor jih boste upoštevali, dobite tudi 5 let garancije.

Če želite natančno ponudbo, nas pokličite, da pridemo naredit natančno izmero in da vam zagotovimo strokovno svetovanje, s katerim pridete do top ponudbe in top rešitve.