Nazaj na seznam zadetkov

Moto oprema, rezervni deli za motor

V podjetju FRČO MOTO TRGOVINA IN VARNOST DOMA, BORIS VODUŠEK s.p. se ukvarjamo s prodajo moto opreme ter rezervnih delov za motor.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju prodaje moto opreme ter rezervnih delov za motor. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Specializirani smo tako za veleprodajo, kot spletno prodajo tako nadomestnih, kot originalnih delov za vaš Moped, Skuter, motor, ATV, CROSS...

Spremljajte naše občasne akcije in si zagotovite top ponudbo še danes! Ob nakupu nad 250€ vam nudimo brezplačno dostavo po celi Sloveniji, dostavljamo pa tudi po Evropi in Ameriki.

Naša ekipa je zelo zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljen, zato se na nas lahko vedno obrnete. Zagotavljamo pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Odlična izbira trgovine, če iščete Moto oprema, rezervni deli za motor

Svoje delo imamo radi in se nanj odlično spoznamo, to vam ve povedati kar precej naših obiskovalcev. Pridružite se tudi vi temu mnenju.

Ni pomembno ali imate skuter, krosko ali motor, pri nas se najde del in oprema, ki ga potrebujete. Izdelka nimamo na zalogi? Ja, se lahko pripeti tudi to, a nikar ne skrbite. Zaupajte nam kaj potrebujete, mi pa se bomo potrudili najti pravo stvar za vas, oziroma vam predlagali enako kakovosten ustrezni del, ki ga iščete.

  • Bogata izbira

  • Osebje, ki ima veliko znanja

  • Dobrodošli vsi moto navdušenci

  • Ob nakupu nad 250€ pa vam nudimo tudi brezplačno dostavo

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o prodaji moto opreme in rezervnih delov za motor, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. Prav tako pa vas vabimo k ogledu naše spletne strani. Veselimo se sodelovanja z vami!