Nazaj na seznam zadetkov

GRADNJE MOND D.O.O., zanesljivo, izkušeno in ugodno gradbeno podjetje v Ljubljani

V podjetju GRADNJE MOND D.O.O. izvajamo manjše in večje gradbene projekte po celi Sloveniji. Naj gre za gradnjo zasebnih ali poslovnih objektov, zagotavljamo celovito storitev od svetovanja, inženiringa in priprave dokumentacije do izvedbe in nadzora. 

Ne izgubljajte časa s pridobivanjem ponudb različnih izvajalcev in iskanjem, katero gradbeno podjetje vam lahko izvede posamezna dela. Za vse poskrbimo mi. 

Podjetje vodi izkušen, usposobljen tim s posluhom za vaše želje. Z vami vedno sodelujemo v obojestransko zadovoljstvo in poskrbimo, da ste z gradbeno investicijo maksimalno zadovoljni. To je v času naših akcijskih cen še bolj enostavno, saj na dogovorjena dela nudimo tudi med 5% in 10% popusta. 

Za individualno pripravljeno ponudbo in dogovor o znižani ceni nas kontaktirajte. Hitro boste videli, zakaj ste naleteli na nas, ko ste iskali dobro in ugodno gradbeno podjetje v Ljubljani. 

Smo ugodno gradbeno podjetje iz okolice Ljubljane, ki vam prihrani čas in denar z vsemi gradbenimi storitvami na enem mestu 

Vsak izmed zaposlenih ima bogato znanje in izkušnje na določenem gradbenem področju. Sodelujemo tudi s preverjenimi zunanjimi izvajalci. Naši partnerji so enako strokovni kot mi. Vsi delamo z namenom, da vi dobite ugodno, udobno, privlačno in funkcionalno rešitev.

Delamo z vrhunskimi gradbenimi materiali, vedno skladno s standardi, predpisi in dobrimi gradbenimi praksami.

Kot kvalitetno in ugodno gradbeno podjetje dajemo poudarek na kvaliteto bivanja, praktične rešitve, ki so izvedljive v predvidenem času in določenem proračunu

Za vsako vašo željo vam izdelamo ponudbo, ki optimalno uskladi vaše potrebe, želje in možnosti gradnje. Izvedba se opravi v dogovorjenem času in poteka v vsestransko zadovoljstvo. To potrjujejo naši številni zaključeni projekti in uspešna sodelovanja z vse več zadovoljnih strank. Bodite med njimi tudi vi in se sami prepričajte, da smo prava izbira za ugodno gradbeno podjetje v Ljubljani ali kjer koli drugje.