Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeni izkopi in zemeljska pripravljalna dela

Podjetje ZAVO IZKOPI d.o.o., ustanovljeno leta 2019, vam je na voljo z odlično ponudbo storitev na področju nizke gradnje.

Z lastno gradbeno mehanizacijo izvajajo gradbene izkope, zemeljska pripravljalna dela in asfaltiranje.

Vse našteto so storitve, brez katerega ureditev okolice oziroma priprava na gradnjo praktično ni mogoča. Gre za zahtevna opravila, predvsem zato, ker se izvajajo z gradbeno mehanizacijo, za katero morajo biti uporabniki primerno usposobljeni in izkušeni, da delo poteka ne le dobro, pač pa hitro in varno.

Znanj in izkušenj na področju izvedbe gradbenih izkopov ter zemeljskih pripravljalnih del v ZAVO IZKOPI d.o.o. ne manjka. Zanesite se na profesionalen kader, ki vam z najsodobnejšo opremo oziroma stroji zagotovi ureditev okolice, med drugim:

  • izkopi za kanale

  • izkopi za drenaže

  • izkopi za kanalizacijo

  • gradbene jame

  • utrjevanje zemlje

  • nasipi

Ugodno, hitro in kvalitetno gradbeni izkop ter druga zemeljska pripravljalna dela naročite pri ZAVO IZKOPI d.o.o.

Za svoj projekt zagotovo želite izbrati zanesljive izvajalce z referencami in hkrati dostopno ceno. To dobite, če gradbene izkope in druga zemeljska pripravljalna dela prepustite družbi ZAVO IZKOPI.

Podjetje na trgu hitro utrjujejo dobro ime in je že pridobilo zaupanje številnih investitorjev. Tem so na voljo za realizacijo projektov v najkrajšem možnem času, kar jim omogoča predvsem lastna gradbena mehanizacija, prav tako pa naročniki cenijo tudi primerljive cene z možnostmi popusta oziroma individualno pripravljene ponudbe.

Če ste tudi vi v postopku iskanja podjetja, ki mu boste prepustili gradbeni izkop, zemeljska pripravljalna dela, asfaltiranje dovozne poti, dvorišča ... pošljite povpraševanje ZAVO IZKOPI d.o.o.