Nazaj na seznam zadetkov

Najbolj hitro, hkrati pa učinkovito učenje tujega jezika dobite v Karnion holističnem centru

Nahajamo se v Medvodah, kjer se dolgoletno ukvarjamo z učenjem tujih jezikov. Naša posebnost je učenje jezika v alfa stanju. 

Učimo angleščino, nemščino, francoščino, španščino, ruščino, italijanščino in številne druge jezike. Naše stranke so tako Slovenci kot tujci, ki hočejo pridobiti kvalitetno znanje tujega jezika v najkrajšem možnem času. 

Imamo tudi bogat program za podjetja, ki obsega individualne treninge, tečaje tujih jezikov v dvojici, treninge vodenja. Že 27 let nam zaupajo uspešna slovenska in tuja podjetja, ki potrebujejo individualno pripravljena gradiva za izboljševanje jezikovnih veščin. 

Si želite hitro naučiti tujega jezika? Učenje v alfa stanju je prava rešitev

Hitro učenje tujega jezika izvajamo s posebno metodo učenja v alfa stanju  dr. Lozanova. Združujemo jo z najsodobnejšo tehnologijo možganskega  spodbujevalnika z RUMENO svetlobo za maksimalno učinkovitost.

Takšno učenje vam znanje tujega jezika prinese do 4x hitreje v primerjavi s klasičnimi metodami, učenje pa zaupajte nam, ker ga v Sloveniji izvajamo že več kot 25 let. 

Dodatni razlogi, da se obrnete na nas za hitro učenje tujega jezika

  • Najboljši strokovnjaki 

  • Celostno oblikovani programi, ki razvijajo vaše potenciale 

  • Bogate izkušnje in reference 

  • Spoštujemo vas čas in denar 

  • Znamo združiti prijetno s koristnim – učenje s sprostitvijo v prijetnem okolju

Potrebujete še več informacij? Pridobite ponudbo in z nami stopite na pot do samouresničenja, osebne rasti in seveda novih znanj in veščin.