Nazaj na seznam zadetkov

Hladilniški prevozi blaga z nadzorovano temperaturo, CAMPAGNOLO KOPER d.o.o.

Smo podjetje CAMPAGNOLO KOPER cestni tovorni promet d.o.o., ki se na potrebe svojih partnerjev v povezavi z ugodnimi prevozi blaga s hladilnikom hitro odziva in se jim uspešno prilagaja. Osredotočeni smo na zadovoljstvo strank, tega pa zmoremo doseči, ker

  • imamo najsodobnejši vozni park, ki ga redno posodabljamo;

  • smo izkušeni v mednarodnem in domačem tovornem prometu;

  • zagotavljamo konkurenčen cenik;

V vse našteto se prepričajte sami in pridobiti top ponudbo. Če so ugodni prevozi blaga s hladilniki, kar potrebujete, imamo pravo rešitev za vas. 

Spoštujemo tudi okolje, zato so naša vozila primerno prilagojena. Vozimo z novo generacijo hladilnikov oziroma vozili, ki imajo okolju prijazne hladilne sisteme in motorje, ki zagotavljajo najnižjo emisijo onesnaževanja v ozračju.

Poleg tega smo dobro organizirani. Transport vedno izvedemo pravočasno in vedno tako, da blago pride varno in neoporečno na cilj.

Pokličite za TOP ponudbo hladilniških prevozov blaga z nadzorovano temperaturo.

Smo med najzanesljivejšimi avtoprevozniki za ugodne prevoze blaga s hladilniki, ki imajo nadzorovano temperaturo

Ugodni hladilniški prevozi blaga so na voljo stalnim partnerjem in strankam, ki storitev potrebujejo zgolj občasno. Povsem smo prilagodljivi glede izvedbe prevoza. Kar je eden od glavnih razlogov, da se odločite storitev prepustiti nam. 

Kakšni ugodni prevozi blaga so na voljo? 

Specializirani smo za prevoze hitro pokvarljivega blaga. Prevažamo sadje, zelenjavo, mlečne izdelke in podobno blago, ki med transportom potrebuje nadzorovano temperaturo.

Ugodni prevozi blaga s hladilniki so na voljo v domačem in mednarodnem prometu, tudi non stop. Non stop je naša storitev, ki omogoča možnost spreminjanja in uporabo tovornjakov z dvema voznikoma.

Potrebujete več informacij? Z izjemnimi cenami, organiziranostjo in pripravljenostjo na uspešno sodelovanje smo z veseljem dosegljivi za vas, da se dogovorimo glede ugodnega prevoza blaga.