Nazaj na seznam zadetkov

Logistika, prevozi express pošiljk, carinsko skladiščenje

Potrebujete logistične usluge? Morate poslati pošiljko in hitrost igra pri tem ključno vlogo? Iščete carinsko skladiščenje? Obrnite se na podjetje Alfom d.o.o., nudimo vam: logistiko, prevoze express pošiljk, carinsko skladiščenje.

Naše podjetje s skoraj tridesetletno tradicijo vam nudi razne storitve na področju logistike:

  • carinsko zastopanje,

  • statistično poročanje intrastat,

  • cestni, ladijski in letalski transport blaga,

  • skladiščenje in distribucijo blaga.

Pohvalimo se lahko z dobro uigrano ekipo zaposlenih, ki so strokovnjaki na svojih področjih, ko govorimo o logistiki, prevozih express pošiljk in carinskem skladiščenju. Imamo lastno skladišče v Dravogradu, 10 kombijev, 6 kamionov.

Vsak dan sodelujemo s svojimi zanesljivimi poslovnimi partnerji, ki za nas opravljajo transport blaga. Le tako lahko svojim strankam nudimo hitre in kvalitetne storite, kar lahko potrdi že mnogo zadovoljnih strank in odličnih referenc.

Nenehno sledimo novostim in zakonodaji v logistiki, expressnem prevozu pošiljk in carinskem skladiščenju, tako doma kot v tujini, da dobite top rešitve

Nenehno vzdržujemo svoje prostore in vozila, skrbimo, da so primerno servisirani in opremljeni za letne čase. To nam omogoča nemoten potek dela in hitro odzivnosti. Smo odgovorni, tako do vas, kot do vašega blaga, zanesljivi in zelo prilagodljivi, saj se zavedamo, da le tako lahko zagotovimo uspešen prevoz, skladiščenje, razne carinske in ostale storitve, ki jih ponujamo.

Podjetje Alfom d.o.o. vam nudi tudi zastopanje pred carinskimi organi in pri vseh postopkih v zvezi s carinskimi predpisi in zakoni.

Na voljo smo vam za občasna ali dolgoročna sodelovanja. Za manj ali bolj zahtevne projekte. Pokličite nas, prepričajte se o naši ponudbi in nam sporočite svoje želje. Mi pa se bomo potrudili najti za vas najbolj optimalno rešitev.