Nazaj na seznam zadetkov

UNIQUE manikura, ličenje & tattoo, Alma Mušić, s.p.

Obala 120, 6320 Portorož - Portorose
Prikaži številko
Po dogovoru

Manikura, ličenje in tetoviranje Obala, UNIQUE

Pridite in obiščite unikatni kraj v Portorožu, kjer vam nudimo kvalitetno manikuro, ličenje in tetoviranje na Obali.

V našem salonu UNIQUE se boste počutili dobrodošli, saj bomo razvajali vašo lepoto in vam omogočili, da se izrazite na edinstven način.

Privoščite svojemu telesu najboljšo manikuro, ličenje in tetoviranje na Obali

Smo strokovnjaki za manikuro, ličenje in tetoviranje. Strmimo k temu, da vam zagotovimo najboljšo možno storitev, s katero boste navdušeni nad svojim izgledom.

Naša ponudba na Obali obsega:

  • manikuro: poskrbeli bomo, da bodo vaši nohti vedno brezhibni. Odločite se lahko za naraven ali obarvan izgled,

  • ličenje: svojo naravno lepoto lahko dodatno poudarite z našim profesionalnim ličenjem. Ustvarimo vam lahko naraven videz ali pa glamurozen izgled,

  • tetoviranje: svoj izgled lahko dodatno obogatite z umetniškimi tetovažami. Naši izkušeni tetovatorji bodo poskrbeli za idealen izgled.

Pridite in se sami prepričajte o naši manikuri, ličenje in tetoviranju na Obali

Naši zaposleni imajo ustrezno znanje in izkušnje, s katerimi bodo poskrbeli, da se boste pri nas počutili udobno. Sprejeli vas bomo z nasmehov in se vam popolnoma posvetili ter uresničili vaše želje.

Upoštevamo in skrbimo za najvišje higienske standarde. Uporabljamo sterilno opremo, katero redno čistimo oziroma zamenjamo v skladu s predpisanimi standardi,

Za manikuro in ličenje uporabljamo vrhunske izdelke za nego kože, nohtov in ličenje.

Na voljo smo vam tudi za vse strokovne nasvete za področje manikure, ličenja in tetoviranje. Prepričajte se sami, zakaj smo najbolj priznan ponudnik na Obali za te storitve.

Smo prilagodljivi, saj smo vam na voljo, kadar vam to najbolje ustreza. Za naročila smo dosegljivi po telefonu, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja in informacije o naši ponudbi.