Nazaj na seznam zadetkov

Je na objektu potrebna montaža garažnih vrat? Prišli ste prav!

Podjetje DE-MONT Dejan Korošec s.p., smo prodajni zastopnik in monter za garažna vrata proizvajalca DoorHan. Montiramo tudi okna in vhodna vrata, tako da vaš objekt opremimo celovito in mu povečamo vrednost tako z vidika varnosti, učinkovitosti, udobja kot estetike.

Prav ste se odločili, da ste prišli ponudbo preverit k nam. Smo med top ponudniki v svoji dejavnosti oziroma na področju montaže oken in vhodnih ter garažnih vrat. Naša ponudba vas bo pritegnila na pogled, s ceno, kakovostjo in seveda strokovno, hitro montažo.

Pustite dober prvi vtis pri vseh, ki bodo stopili v vašo hišo in predvsem sebi zagotovite dober občutek varnosti, ki jo ponuja objekt s kvalitetno montiranimi vrati in okni.

Izberite top ponudnika montaže oken, vhodnih in garažnih vrat

Za udobno bivanje je kvalitetna montaža oken in vrat zagotovo eden od pogojev. Če je ob tem še hitra in ugodna, pa ste sploh dobili top ponudbo. In pri nas vas čaka prav to.

Pred pričetkom del se z vami najprej posvetujemo o ustreznih rešitvah. Pomagamo vam izbrati vhodna ali garažna vrata, ki bodo v celoti izpolnjevala vaše potrebe, želje glede estetike objekta, obenem pa bodo znotraj vašega finančnega plana.

V najkrajšem možnem času vam izdelke nato dobavimo in montiramo. Naši monterji so zanesljivi, izkušeni, dobro opremljeni za delo in prilagodljivi vam. Pridemo na katerokoli lokacijo po Sloveniji, na različne objekte (stanovanjske ali poslovne) in v terminih, ki najbolj ustrezajo vam.

Pridobite svojo top ponudbo že danes.