Nazaj na seznam zadetkov

Okrepčevalnica Ajda vabi na hitro hrano, mehiško ponudbo in slastne jedi z žara

Ko potrka lakota, ste vse dni v tednu dobrodošli v Okrepčevalnici Ajda v centru Ljubljane. Verjetno ste že slišali za nas, saj na ploščadi Ajdovščina že vrsto let pripravljamo ponudbo hitre hrane, ki je po mnenju mnogih zadovoljnih gostov v Ljubljani v centru najboljša.

Seveda smo z leti tudi mi rasli in poskrbeli, da smo na voljo na več lokacijah ter da ne poznate več le naših kioskov s hitro hrano, pač pa da smo sedaj prava okrepčevalnica, kjer je dovolj prostora, da sami ali z družbo posedite in se dobro najeste.

Z leti smo bogato razširili tudi ponudbo hrane. Če ste nas najprej poznali po hitri hrani, kot so burek, kebab in jufka, se lahko danes pri nas usedete za mizo in si privoščite še vse kaj drugega. Pripravljamo slastne mehiške jedi, če vam zadiši sladko, si privoščite bogate palačinke. Na žaru pripravimo slastne pleskavice in čevapčiče, poskrbimo pa tudi za tiste, ki ne jeste mesa. Lahko si privoščite solato ali zelenjavo z žara.

Ko želite na hitro pojesti in ugodno pomalicati, ne želite pa zato slabše kvalitete hrane in postrežbe, je OKREPČEVALNICA AJDA zagotovo pravi naslov.

Naše osebje je vedno prijazno in hitro, kljub temu, da smo specialisti v hitri hrani, pa za pripravo uporabljamo sveže in dobre sestavine. Prepričajte se sami.