Nazaj na seznam zadetkov

GOSTILNA POŠTELA, MARIBOR

Ulica Roberta Kukovca 22, 2000 Maribor
Prikaži številko
[email protected] https://www.facebook.com/Gostilna-Po%C5%A1tela-236219639862179
10.00-19.00, 10.00-19.00, 10.00-19.00, 10.00-19.00, 10.00-19.00, Zaprto, 10.00-18.00

Iščete dobre gostilne v Mariboru? Prava izbira za ljubitelje domače hrane smo Gostilna Poštela

Maribor ima brez dvoma dobre gostilne in ponosni smo, da smo na tem seznamu po priporočilih mnogih gostov tudi mi.

Domača gostilna Poštela v Mariboru že več desetletij razvajamo goste, ki prihajajo od blizu in daleč. Tudi vi pričakujete:

  • odlično domačo ponudbo malic in kosil

  • možnost rezervacije prostora za zaključene družbe

  • prijazne cene

  • profesionalno, hitro postrežbo

  • gostoljubje

Najsi ste pri nas prvič ali pa ste stalna stranka, vedno vas z veseljem pozdravimo in postrežemo z okusno izbiro jedi, zaradi katerih smo znani kot dobra domača gostilna, poznana že mnogo širše kot le v Mariboru.

Vabljeni na dobro domačo hrano v gostilno Poštela, Maribor

Se bliža kakšna obletnica, rojstni dan, poroka? Bi želeli povabiti goste na dobro jedačo in pijačo, a nimate ne prostora ne časa, da bi skuhali in postregli sami? V takšnih situacijah je najbolje rezervirati prostor za zaključene družbe pri nas in se le prepustiti.

Na izbrani termin vas pričakamo v prijetnem ambientu, ki ga lahko tudi okrasimo po vaših željah, mize pa se bodo šibile pod ponudbo dobre domače hrane oziroma krožniki, na katerih bo vsak našel kaj po svojem okusu. Dovolj prostora je tudi za plesišče, tako da vsekakor ne spreglejte priložnosti za organiziranje dogodka pri nas.

Rezervacije za večje družbe sprejemamo po telefonu ali preko e-pošte, seveda pa vsak dan, ko smo odprti vabljeni tudi na malico in kosilo sami, s sodelavci, družino.