Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in montaža stavbnega pohištva, PVC in ALU okna, vrata

Za prodajo in montažo stavbnega pohištva, PVC in ALU oken ter vrat, se obrnite na podjetje LUMA, Luka Babič s.p. saj je daleč naokoli zagotovo eden najboljših ponudnikov. 

Nudimo vam celovite storitve, saj imamo v našem podjetju zaposlen zelo profesionalen, natančen, zanesljiv in strokovno usposobljen kader, ki pa vam bodo znali tudi odlično svetovati in vas orientirati. 

Našim cenjenim strankam nudimo do -10 % popusta, zato nas povprašajte za morebitne akcije, saj so na voljo le krajši čas.

Za prodajo in montažo stavbnega pohištva, PVC in ALU oken ter vrat smo vam vedno na voljo

Pri prodaji in montaži stavbnega pohištva, PVC in ALU oken ter vrat, si želimo tesnega sodelovanja s stranko, saj nas zanimajo vse njihove želje in zahteve, da končne izdelke kar najbolj približamo vaši ideji, ker vemo, da tako dosežemo zadovoljstvo, ki pa je za nas na prvem mestu. 

Z našim podjetjem lahko pričakujete prvovrstno kakovost izvedenih storitev ter vgradnjo materiala, smo zelo prilagodljivi in korektni, prav tako pa vam nudimo konkurenčne cene. 

Za prodajo in montažo stavbnega pohištva, PVC in ALU oker ter vrat boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte peko navedenih kontaktov. Veselimo se sodelovanja z vami!