Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja kakovostnega bučnega olja

V Oljarni Petovar že več kot 100 let pridelujemo olje in kmečke izdelke, ki navdušujejo po slovenskih mizah s svojo kvaliteto in okusom. Danes pa smo se s prodajo kakovostnega bučnega olja v vsej Sloveniji uveljavili kot top ponudnik, na katerega se obračajo številne zveste in zadovoljne stranke iz vse države.

Naše bučno olje izdelujemo z minimalnimi procesi, na tradicionalen način, s katerim ohranjamo naravno aromo, odličen domač okus…

Poleg vrhunskega bučnega olja vam zagotavljamo tudi ostale produkte iz buč, kot so bučni namazi, bučna semena…

Poleg kulinaričnih užitkov naša prodaja kakovostnega bučnega olja nudi tudi odlična darila

Zdravo in kakovostno bučno olje bo postalo ključen element kulinaričnih presežkov, ki jih boste ustvarjali bodisi v svoji domači kuhinji, bodisi v kuhinji svoje gostilne, od koder boste razvajali svoje goste z vrhunskimi jedmi.

Brez bučnega olja si skoraj ne predstavljamo več nedeljskega kosila, ob katerem se prileže babičina solata z bučnim oljem.

Bučno olje pa predstavlja tudi izvirno darilo, ki je primerno tako kot zasebno darilo, ki ga podarite svojim najbližjim, kot poslovno darilo za zaposlene, poslovne partnerje…

Oljarna Petovar smo top ponudnik najboljšega bučnega olja v regiji. Prodaja kakovostnega bučnega olja pa vam je na voljo 24/24 tudi na našem oljematu, ki se nahaja na Gradiški cesti 4 v Lenartu!