Nazaj na seznam zadetkov

Psihoterapija Gorenjska, Osrednja Slovenija, PREOBRAZBA, MAJA KOROŠAK S.P.

DRUŽINSKI CENTER PREOBRAZBA, SVETOVANJE, IZOBRAŽEVANJE, PSIHOTERAPIJA, MAJA KOROŠAK S.P. iz Kranja nudi strokovno obliko psihoterapije, ki jo rade obiskujejo stranke iz Gorenjske in Osrednje Slovenije.

Pri nas izvajamo:

  • individualno,

  • partnersko in

  • družinsko psihoterapijo,

  • svetovanje

  • in družinske mediacije.

Želim pomagati ljudem do boljšega življenja v procesu osebne notranje preobrazbe. Moja terapevtska soba je varen prostor, kjer se zgodi izkušnja spremembe, preobrazba, uvid – tukaj in zdaj v dobrem terapevtskem odnosu. 

Poleg psihoterapije ponujam tudi svetovanje z Bachovimi esencami (Bachova cvetna terapija) in Access Consciousness (Access Bars). Bachova cvetna terapija je namenjena tistim, ki prisegajo na naravne metode. Access Consciousness je za tiste, ki hočejo več. Access Bars je energijska tehnika, ki se izvaja z dotikom 32 točk na glavi. S tem se v možganih vzpostavi Theta valovanje, na meji med budnostjo in spanjem, in omogoči se proces zdravljenja na telesni in duševni ravni.

Psihoterapija Osrednja Slovenija

Pri svojem delu kot psihoterapevtka uporabljam načela, metode in tehnike geštalt izkustvene družinske terapije. Zavedam pa se, da je predvsem človeški odnos tisti, ki zdravi – človek človeku je najboljši zdravilec. Zato kot terapevtka vstopam v dialog s klientom brez sodb in razsojanja, le z zavedanjem, in tako tudi njemu oziroma njej pomagam do širšega zavedanja lastne situacije. S tem se ustvari prostor za spremembo in za rešitve. 

Psihoterapija je proces, kjer vas vodim do rešitev, po katerih boste posegli, ko boste na to pripravljeni.

Ste se soočali z zlorabami v preteklosti?

Vas bremenijo težka negativna čustva, tesnoba, anksioznost, se soočate s paničnimi napadi?

Ste zapadli v depresijo, ste izčrpani, brezvoljni?

Ste doživeli smrt, ki vas je globoko zaznamovala?

Imate težave s partnerjem in ne veste, kam je zašel vaš odnos?

Imate težave pri vzgoji otrok?

Ne glede na to, za kaj bi potrebovali psihoterapijo, ste prijazno vabljeni, da me kontaktirate.

Vesela bom vašega zanimanja in sodelovanja z vami.