Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno računovodstvo za s.p. v Ljubljani

Če hočete vodenje računovodskih storitev zaupati izkušenemu, zanesljivemu servisu po ugodni ceni, pridobite do -10% popusta na določene računovodske storitve in prepustite vodenju poslovnih knjig podjetju LISTAM D.O.O.

Sodelujemo z naslednjimi oblikami

S.P.

D.O.O.

društva

zavodi 

Vsem, ki iščete ugodno računovodstvo v Ljubljani lahko zagotovimo odlično podporo pri poslovanju. 

Smo ugodno računovodstvo za s.p. v Ljubljani, ki vam s prihrankom kakovostno opravi vse računovodske storitve 

Naša ponudba storitev je celovita. Z usposobljeno, izkušeno in predano ekipo izvajamo dela s področja računovodstva, knjigovodstva, kadrovskega in davčnega svetovanja. Naše storitve so glede na kakovost cenovno zelo ugodne. 

Zadovoljni odjemalci naših storitev nas priporočajo zaradi ažurnosti, natančnosti, strokovnosti. Vedno smo usmerjeni v izboljšave vašega in našega poslovanja, zato se tudi stalno izpopolnjujemo. Skrbimo za izobraževanje zaposlenih kakor redno spremljanje vseh pomembnih podorčij za poslovanje, optimizacijo davkov ipd. 

Optimalno poslujte in si zagotovite odlično davčno svetovanje 

Namen našega sodelovanja je, da vam pomagamo uspešno poslovati. Zato poleg računovodskih storitev nudimo različne oblike svetovanj. Med drugim izvajamo davčno svetovanje in svetujemo pri ustanovitvi, pripojitvi in preoblikovanju vašega podjetja ter pri pogodbah v zvezi z vašim kadrom.

Strokovno odgovorimo na vaša vprašanja in za vas v okviru zakonskih določil poiščemo rešitve, ki so najboljše za vas oz. vaše podjetje.  

Ne glede na to, ali ugodno računovodstvo za S.P. v Ljubljani iščete kot novo podjetje, ali pa menjate računovodjo, pri nas ste dobrodošli in boste deležni individualne obravnave, prijaznega, osebnega pristopa ter fleksibilnega sodelovanja.