Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo in suhomontažna dela Gorenjska, KLEMEN KOCJANC S.P.

Slikopleskarstvo in suhomontažna dela so v naših prostorih nepogrešljivi del, ko zaključujemo gradnjo ali, ko adaptiramo. KLEMEN KOCJANC S.P. vam priskoči na pomoč v obeh primerih. Uvrščeni smo med top ponudnike. Preverite, s čim smo si to prislužili in se odločite za nas tudi vi.

S pomočjo slikopleskarskih del prostoru damo določeno vzdušje. Zaradi določene barve je prostor lahko videti manjši ali pa večji. Izstopijo stvari, ki so prej bile le v ozadju. Vogali in koti postanejo drugačni, niso več pusti. Ne gre pa seveda le za barve, pri slikopleskarskih delih velikokrat izstopajo tudi dekorativna dela.

Pri suhomontažnih delih se uporablja mavčne plošče. Suhomontaža je v zadnjih letih skoraj povsem nadomestila gradnjo opečnih sten, saj je postopek izgradnje hitrejši, cenejši in enostavnejši. Z mavčnimi ploščami lahko izgradimo podstrešne mansarde, predelne stene, spuščene strope, obložne stene, suhe estrihe...

Kadarkoli smo vam na voljo z odličnimi slikopleskarskimi storitvami in suhomontažnimi deli na Gorenjskem

KLEMEN KOCJANC S.P. pri slikopleskarskih in suhomontažnih delih uporablja le najboljše materiale, ki so preverjene kakovosti in opremo, ki je specializirana za tovrstna dela. Pred začetkom del, zaščitimo prostore in ostale elemente v prostoru, po končanih delih, pa za seboj očistimo.

Dela opravimo tako, da so kvalitetno izvedena, so estetsko dovršena, skladna z okolico in vašimi željami. Vedno upoštevamo dogovore s stranko, saj nam je pomembno, da ste na koncu zadovoljni. Seveda pa vam tudi svetujemo. Zagotavljamo vam primerne cene in spoštljiv odnos.

Imamo izvirne ideje, čut za detajle, smo učinkoviti, dosledni, natančni, prilagodljivi in pri delu samoiniciativni, saj ga jemljemo resno in zavzeto.

Pričakujemo vaša povpraševanja za slikopleskarska dela in suhomontažo po vsej gorenjski regiji s širšo okolico. Na voljo smo vam po dogovoru, zato ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo še danes.