Nazaj na seznam zadetkov

Tehnično varovanje, fizično varovanje, varovanje oseb

Če potrebujete tehnično varovanje, fizično varovanje in varovanje oseb, smo vam v podjetju 911 Vrs d.o.o. na voljo z edinstvenimi rešitvami.  

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Naš pristop je profesionalen, prav tako pa smo resen in pošten poslovni partner.

Svoje delo opravljamo skladno z vsemi predpisi in standardi, za vaše osebne podatke pa je varno poskrbljeno.  

Na podjetje 911 VRS, varovanje in storitve, d.o.o. se torej obrnite za:

  • varovanje trgovin,

  • varovanje prireditev,

  • tehnično varovanje,

  • varovanje oseb,

  • alarmne sisteme,

  • varovanje premoženja.

Pokličite nas in povprašajte po AKCIJSKIH ponudbah, ki se začnejo decembra.

Za tehnično varovanje, fizično varovanje ali varovanje oseb smo vam pri nas vedno na voljo

V okviru tehničnega varovanja, fizičnega varovanja ali varovanja oseb, vam zagotavljamo visok nivo kakovosti izvedenih storitev, dostopne cene, hitro odzivnost, prilagodljivost ter spoštovanje dogovorov s stranko.

Opravljamo tudi varnostne obhode.

Prav tako pa vam nudimo top ponudbo za požarno varnost (montaža varnostnih sistemov, usposabljanje iz varstva pred požarom) ali prevoze gotovine ter drugih vrednostnih pošiljk. Ne odlašajte in si jo zagotovite še danes!

Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Če boste varovanje prepustili nam, boste vse prej kot razočarani, saj delujemo preventivno.

Ne odlašajte in nas za tehnično varovanje, fizično varovanje ali varovanje oseb kontaktirajte še danes in ne bo vam žal.

V veselje nam bo sodelovati z vami - 911 VRS, varovanje in storitve, d.o.o.!