Nazaj na seznam zadetkov

Dobro založena trgovina z živili v Prevaljah

Ko v Prevaljah potrebujete odprto živilsko trgovino, se oglasite na naslovu Leše 148, Prevalje, kjer podjetje BONADEMI, d.o.o. že leta uspešno vodimo dobro založeno trgovino z živili, v kateri vas pričakujejo tudi ugodne in akcijske cene.

Na naših policah najdete res pestro izbiro živilskih in neživilskih izdelkov. Kaj, prodajamo, skrbno izbiramo. Veliko nam pomeni zadovoljstvo kupcev, zato na prvo mesto postavljamo kvaliteto.

To pomeni, da imate v naši trgovini z živili na voljo izdelke priznanih blagovnih znamk in izdelke, ki jih kupci najraje pohvalijo oziroma se ponje vračajo.

Seveda pa vemo, da kvaliteta ni vse in da si želite živila ter ostale izdelke, potrebne v gospodinjstvu, kupovati po denarnicah prijaznih cenah.

Zato pri nas velikokrat najdete znižane izdelke oziroma akcijske cene.

Market Bonademi, Prevalje obiščite od ponedeljka do sobote

Vse dni v tednu, razen ob nedeljah, vas pričakujejo polne police živil in vseh ostalih izdelkov, ki jih potrebujete v svojem gospodinjstvu.

Trgovina je samopostrežna, tako da si lahko vzamete kolikor želite časa, da se sprehodite med policami, izberete, kar potrebujete iz nakupovalnega seznama. Seveda pa, vam na pomoč vedno priskočijo prodajalke in prodajalci, če slučajno ne najdete, kar iščete.

Prijazno osebje vas pozdravi tudi na blagajni, zato se k nam kupci zadovoljni vračajo. Bodite med njimi tudi vi in se prepričajte sami, zakaj nas cele Prevalje poznajo kot dobro in ugodno trgovino z živili.