Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna senčila, žaluzije Nova Gorica

V podjetju Izdelava in montaža senčil, Aljoša Rus s.p. smo vam na voljo za ugodna senčila na območju Nove Gorice. Uvrščeni smo med top ponudnike. Preverite, zakaj.

Vedno se v celoti posvetimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam na področju ugodnih senčil v Novi Gorici. Če boste storitve zaupali nam, boste vse prej kot razočarani! Prepričajte se sami, ne bo vam žal! Na voljo smo vam tako za senčila, kot za tende, bioklimatske pergole, žaluzije, komarnike in nadstreške.

Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo, saj nam veliko pomeni, da se z našimi izdelki in storitvami pohvalite. Naš odnos je spoštljiv, profesionalen in korekten. Spoštujemo dogovore z vami.

Ker pa smo specialisti in se redno še dodatno izpopolnjujemo, pa vam bomo znali tudi odlično svetovati. Poznani smo kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner. Našim cenjenim strankam pa nudimo tudi občasne popuste in akcije, zato ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo!

Ugodna senčila in žaluzije v Novi Gorici pri top ponudniku

Na nas se lahko vedno zanesete, saj vam na področju ugodnih senčil v Novi Gorici zagotavljamo:

  • visok nivo kakovosti,

  • cenovno ugodnost,

  • profesionalen pristop,

  • hitro odzivnost ter

  • korekten odnos.

Ugodna senčila, ki vam jih nudimo v našem prodajnem programu so kvalitetna, sodobna, moderna, varna, udobna, funkcionalna, enostavna za čiščenje in vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Nudijo vam diskretnost, udobje ter zasebnost.

Za naročila ali dodatne informacije o ugodnih senčilih v Novi Gorici, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. Z veseljem bomo sodelovali z vami!