Nazaj na seznam zadetkov

Iščete ugodno tiskarno na celjskem območju? GM TISK vas pričakujemo z najboljšo ponudbo

Zagotovite si ugodno ceno in visoko kakovost za tisk brošur, knjig, katalogov. Ob večjih nakladah za čas trajanja akcije nudimo dodatne popuste.

Vedno smo vam na voljo za sodelovanje in prepričani smo, da se boste z veseljem večkrat izbrali našo dobro ter ugodno tiskarno, ki se nahaja v Vojniku blizu Celja. 

Imamo sodobno opremljene prostore za tiskanje. Delamo z modernimi tiskarskimi stroji in kvalitetnimi materiali, kar nam omogoča hitre roke izvedbe naročil in zagotavljanje večje natančnosti ter kvalitete tiska. Seveda so tu še naše izkušnje in znanje, ki so temelj našega poslovanja. Na koncu pa smo tudi stroškovno dostopni, zato ste tudi naleteli na nas, ko ste iskali, katera je dobra, a ugodna tiskarna. Pri GM TISK vas ne bomo razočarali.

Smo ugodno tiskarstvo, ki zmoremo kvalitetno izpolniti vaše želje in zahteve glede tiska 

Redno ali občasno nam tiskanje zaupajo partnerji iz celjskega območja in tudi ostale Slovenije. Med strankami smo uveljavljeni, ker smo odzivni, dostopni in profesionalni. Predani smo delu in zadovoljstvu naročnikov, zato sodelovanje vedno poteka v vsestransko zadovoljstvo. 

Prepričani smo, da tudi vas ne bomo razočarali. Ne s ceno, ne s pristopom, ne s kakovostjo.

Smo top rešitev, ko potrebujete ugodno tiskarno v Celju.  Preverite sami!