Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno temnenje stekel, digitalni tisk

V podjetju Kompare d.o.o. se ukvarjamo z ugodnim temnenjem stekel in digitalnim tiskom. Nahajamo se v Mengšu in smo zagotovo najboljša izbira daleč naokoli.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Za ugodno temnenje stekel in digitalni tisk smo pravi naslov!

Naša ekipa je zelo zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za ugodno temnenje stekel in digitalni tisk. Zagotavljamo pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Zagotovite si do 5 % popusta za digitalni tisk ob večjih nakladah, a pohitite, kjer je čas akcije omejen.

Za ugodno temnenje stekel in digitalni tisk smo vam vedno na voljo

Ugodno temnenje stekel in digitalni tisk vam nudimo, ker vam temnenje stekel prinaša UV zaščito, preprečuje zaslepljenost,deluje kot toplotni izolator in vam nudi zasebnost. Storitve digitalnega tiska pa so vam na voljo za povečanje prepoznavnosti vašega podjetja, zato ne odlašajte in se odločite za nas!

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodnem temnenju stekel in digitalnem tisku nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov, saj smo za vas vedno na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!