Nazaj na seznam zadetkov

Železokrivska dela, Slovenj Gradec, Koroška

V podjetju ARES TIM gradbeništvo, nadzor in inženiring d.o.o. se ukvarjamo z železokrivskimi deli. Nahajamo se v Slovenj Gradcu, a smo znani po celem Koroškem in tudi širše, saj po dogovoru delamo po celi Sloveniji.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju železokrivskih del in ostalih storitev. V Slovenj Gradcu in na Koroškem smo znani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Za naše cenjene stranke občasno organiziramo popuste in akcije, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte, saj so na voljo le kratek čas.

NAŠA PONUDBA:

  1. Visokogradnja

  2. Nizke gradnje

  3. Dobava in polaganje armature

  4. Nadzor gradnje

  5. Specialne hidroizolacije

  6. Strojni ometi (zunanji in notranjih)

  7. Sanacija zidov

  8. Ureditev okolice, tlakovanje, dvorišča

Za železokrivska dela smo vam v Slovenj Gradcu na Koroškem vedno na voljo

Železokrivska dela in vse ostale naročene storitve so z nami opravljena hitro, pravočasno in varno. Naš kader je natančen, zanesljiv, odgovoren, profesionalnem in strokovno usposobljen. V Slovenj Gradcu na Koroškem smo poznani kot eden najbolj konkurenčnih ponudnikov za vsa zgoraj našteta dela.

V ARES TIM podjetju vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa vedno upoštevamo vse roke in dogovore s stranko.

Če vas torej zanimajo naše storitve, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili!