Nazaj na seznam zadetkov

Graviranje

Graviranje na najrazličnejše materiale si hitro, ugodno in kvalitetno zagotovite pri katerem od podjetij spodaj. Na TopPonudba smo zbrali top podjetja iz celotne Slovenije, ki vam ugodno ponudijo graviranje po vaših željah. Brezplačno oddajte povpraševanje in izberite za vas najbolj ugodno ponudbo za graviranje.

Največkrat iskane storitve v kategoriji graviranje so

Graviranje nakita

Graviranje nakita največkrat zagotovijo kar zlatarne oziroma ponudniki, pri katerih nakit kupite. Gravura ni možna na vse kose nakita, načeloma pa velja, da je možno z napisom ali simbolom personalizirati prstane in obeske za zapestnice ali ogrlice.

Če izberete izkušeno graverstvo, boste lahko izbirali med različnimi tipi pisav in velikostjo gravure. Največkrat gre za imena ali njihove začetnice, kratka posvetila, pomembne datume ter preproste simbole, med drugim
♡ ali.

Možno je graviranje nakita iz plemenitih kovin (zlato in srebro) kot tudi graviranje bižuterije.

graviranje nakita Ugodno graviranje nakita

Graviranje na uro

Ura je pogosto darilo ob posebnih dogodkih, recimo zaključku študija, rojstnem dnevu ipd. Če si želite, da si obdarovanec ta datum resnično zapomni, pa lahko na uro vgravirate tudi personalizirano sporočilo.

Graviranje na uro je možno na hrbtni stran ohišja, krono in zaponko kovinske zapestnice. Predvsem na zadnji strani imate nekoliko več prostora za posvetilo, če gre za moško uro ali večjo uro, kot na primer pri graviranju nakita. Graviranje na uro se naredi z lasersko tehnologijo, ki je sicer primerna tudi za druge materiale.

graviranje na uro

Lasersko graviranje na kovino in druge materiale je najbolj ugodno

Lasersko graviranje omogoča hiter in zelo natančen, čitljiv rezultat. Zato še zdaleč ni primerno le za graviranje ur in nakita, pač pa se ga poslužujejo tudi številna podjetja za graviranje industrijskih komponent in promocijskih izdelkov iz kovine (titan, nerjaveče jeklo, zlato, srebro ...), lesa, usnja, plastike, stekla ...

Lasersko graviranje je za razliko od mehaničnega hitrejše, natančneje in tudi cenejše, ker je izjemno prilagodljivo, ne glede na količino.

Motive gravure je možno ponavljati, graviranje pa zagotavljati za večje ali manjše količine. Zato se pogosto uporablja za promocijski material in poslovna darila.

Zagotovo ste v dar že prejeli izdelek, na katerem je bil vgraviran logotip, ime podjetja in drugi podatki, popolnoma čitljivi, ki ste si jih zato lahko zapomnili. To zagotavlja graverstvo z laserjem.

Lasersko številčenje, označevanje in druge personalizirane gravure

Pomembno storitev v graverstvu predstavlja lasersko označevanje različnih izdelkov v različnih industrijah. Gre za tehnične oznake, ki omogočajo sledljivost, zaščito pred plagiatom, črtne kode, lasersko graviranje pa je najbolj ugodna rešitev, ker so gravure trajne oziroma izjemno odporne.

Tovrstno graviranje naroča avtomobilska in elektro industrija, orodjarne, pogosto so z lasersko gravuro označeni medicinski pripomočki, izdelki iz panoge strojništva.

ugodno lasersko graviranje

Graviranje lesa

Še ena priljubljena storitev graverstva je graviranje lesa. Graviranje se prav tako izvaja z laserjem, največkrat v kombinaciji z laserskim razrezom. Tako lahko resnično dobite povsem unikatne lesene izdelke.

ugodno lasersko graviranje na les Podjetja v dejavnosti graverstva oziroma ponudniki, ki vam ponudijo ugodno graviranje na steklo, les, plastiko, kovino oziroma izdelke iz teh materialov kakršnih koli oblik in velikosti, boste enostavno našli na TopPonudba.

V iskalnik napišite, kaj iščete in kje. Ponudniki iz cele Slovenije vam ugodne cene za graviranje zagotovijo, ko jim enostavno in brezplačno pošljete svoje povpraševanje.