Nazaj na seznam zadetkov

Abstraktno slikanje za notranji interier, INŠTITUT RAJART

INŠTITUT RAJART je prava izbira, ko se zanimate za kvalitetno abstraktno slikanje za notranji interier v vašem domu ali poslovnem prostoru. Poleg tega pa nudimo tudi:

  • abstraktno slikanje za darila, pisarne ...

  • poleg tega pa ponuja tudi ustvarjalne delavnice za slepe in slabovidne

Pri svojem ustvarjanju črpamo navdih iz okolice, vsega kar nas obdaja in prelijemo to na platno z doma izdelanimi orodji in različnimi pripomočki. Del tega pa želimo deliti tudi z vami.

Dovolite si vstopiti in potopiti se v prekrasni, čutni svet umetnosti, ki je tako enkraten kot so enkratne naše misli. Privoščite si umetnine, ki popestrijo prostor, vplivajo na vaše dobro počutje in pritegnejo pozornost obiskovalcev.

Delavnica in akademija za slepe in slabovidne

Čeprav ne vidite ali imate omejen vid, še ne pomeni, da je konec z vašim umetniških ustvarjanjem. V INŠTITUTU RAJART slepim in slabovidnim nudimo ustvarjalne delavnice oziroma akademijo, ki se odvija v mesecu maju in sprejme pod svoje okrilje maksimalno število do 10 oseb.

Prilagojeno potrebam posameznika

Nekaj novega, enkratnega, vznemirljivega

Izrazite svoja občutja

Na delavnicah vas popeljemo v svet ustvarjanja, čutenja, izražanja občutij in navdiha, saj umetnost deluje kot terapija pri otrocih in odraslih. Poizkušamo pokazati udeležencem pot kako preko abstraktnega slikanja preliti na platno svojo predstavo in jo tako narediti otipljivo.

Smo vzbudili vaše zanimanje ali ste ljubitelj slikanja in bi želeli obiskati INŠTITUT RAJART? Vašega zanimanja bomo zelo veseli. Dosegljivi pa smo vam preko objavljenih kontaktnih podatkov.

Naj umetnost spregovori.