Nazaj na seznam zadetkov

Adaptacija in prenova stanovanj Ljubljana, EM-GRAD Mersud Emrić s.p.

EM-GRAD, gradbeništvo, Mersud Emrić s.p. iz Ljubljane, vam priskoči na pomoč, za adaptacijo in prenovo stanovanj, doma, vikenda ali poslovnega prostora. Želite izkoristit prostor v vaši mansardi? Obrnite se na nas, za nov izgled in preobleko vašega stanovanja.

Ko govorimo o adaptaciji in prenovi stanovanj v Ljubljani, odločitve niso lahke, saj nas bo izbrano okolje spremljalo nadaljnjih nekaj let, poleg tega pa vpliva na naše splošno počutje.

Odločite se za nas za adaptacijo in prenovo stanovanj

Adaptacija in prenova stanovanj je projekt, ki se navadno načrtuje kar nekaj časa, vsi pa si želimo, da je delo opravljeno brezhibno. Če se boste odločili za naše mojstrske strokovnjake, bo končni izdelek tak, kot ste si ga predstavljali. Kadarkoli boste želeli, nas lahko povprašate za nasvet pri izbiri kakovostnega materiala, o postavitvi pohištva, o estetskem videzu ...

Poskrbeli bomo, da bo končni rezultat adaptacije in prenove stanovanj v Ljubljani in okolici:

  • udoben,

  • funkcionalen,

  • z dolgo življenjsko dobo ter

  • estetsko dovršen.

Adaptacija in prenova stanovanj Ljubljana

Pri adaptaciji in prenovi stanovanj se pogovarjamo o raznolikih storitvah. Lahko si želite popolno prenovo ali pa le delno. Gre lahko za adaptacijo kopalnice in kuhinje, zamenjavo vodovodnih in elektro inštalacij, polaganje talnih in stenskih oblog, beljenje, rušenje, montažo pohištva, priklop električnih aparatov, menjavo stavbnega pohištva ...

EM-GRAD Mersud Emrić s.p. iz Ljubljane, bo storitve opravil profesionalno in natančno. Pred izvedbo del bomo objekt zaščitili, po končanih delih, po bomo izvedli končno čiščenje.

Kar se torej tiče del, smo top ponudnik zaradi odlične kakovosti in ustrežljivosti. Kar pa se tiče odnosa do naših strank, pa je naša prijaznost na najvišjem nivoju, saj na prvo mesto postavljamo vaše preference.

Zagotovo pa vam je všeč tudi dejstvo, da nemalokrat organiziramo akcijske popuste za naše stranke, da lahko v sklopu top ponudbe tudi prihranite.

Pričakujemo vaš kontakt, da se podrobneje dogovorimo za adaptacijo in prenovo stanovanj Ljubljana!

Spremljajte nas na našem Facebook profilu, kjer si lahko ogledate naše številne reference.