Nazaj na seznam zadetkov

Adaptacija kopalnice, Miodrag Mitić s.p.

Kopalnica je prostor, kjer poskrbimo za svojo higieno in izgled. Pri tem je pomembno, da se v kopalnici dobro počutimo in da imamo na dosegu roke stvari, ki jih potrebujemo.

Vam vaša kopalnica ni všeč? Je potrebna korenite prenove? Si želite novih ploščic, vnesti malo svežine? Pri podjetju Polaganje keramičnih ploščic, Miodrag Mitić s.p. iz Vrhnike, Osrednje Slovenije, vas še kako dobro razumemo.

Uredimo vam kvalitetno adaptacijo kopalnice po vaših željah in predlogih. S koristnimi informacijami in spremembami pa se oglasimo, ko vidimo, da so potrebne zaradi same zahteve prostora.

Na vašo željo vam pomagamo pri izbiri ploščic, vzorcev in dekorativnih elementov, lahko pa vse našteto prepustite nam. Poskrbeli bomo za dobro opravljeno storitev in adaptacijo kopalnice, ki bo vam in nam v ponos.

Skupaj z nami do TOP adaptacije kopalnice!

Polaganje keramike Osrednja Slovenija

Velik del adaptacije kopalnice pa je tudi polaganje keramike. Če se komu zdi delo enostavno, vam lahko kot pravi mojstri, za kar veljamo v Osrednji Sloveniji, povemo, da je to vse prej kot to. Pri polaganju keramike za zunanje in notranje prostore je potrebno upoštevati kar nekaj dejavnikov:

  • Materiale, kateri se ujamejo skupaj, kateri se dobro obnesejo

  • Kakšen mora biti nanos lepila za ploščice

  • Način polaganja stenske in talne keramike

  • Uporaba pripomočkov in orodij

  • Pravilen nanos fugirne mase

  • Ali je podlaga pravilno pripravljena?

  • Kako pričeti s polaganjem in še bi lahko naštevali.

Če niste vešči tega opravila sami, vam priporočamo, da nas kontaktirate za adaptacijo kopalnice in polaganje keramike, v kolikor se nahajate v Osrednji Sloveniji.

TOP adaptacija kopalnice, TOP polaganje keramike.