Nazaj na seznam zadetkov

IVIKO gradbeništvo d.o.o.

Adaptacije objektov
Kvedrova cesta 14, 6000 Koper - Capodistria
Prikaži številko
Pon - Pet: 07:00 - 16:00

Adaptacije objektov Primorska, Notranjska, IVIKO gradbeništvo d.o.o.

Smo gradbeno podjetje iz Kopra, ki na Primorskem, Notranjskem in Obalno-kraškem izvaja kompletna ali posamezna gradbena dela, ki ji zahteva adaptacija objekta.

Mi poskrbimo za pravilno, hitro in cenovno konkurenčno opravljeno delo, ko potrebujete:

 • izvedbo nizkih gradenj,

 • adaptacije objektov,

 • zunanje ureditve,

 • zemeljska dela,

 • polaganje tlakovcev,

 • urejanje okolice,

 • odvoz materiala.

Gradimo za pravne in fizične osebe. Investitorji nas radi izberejo, ker za celoten projekt ali le posamezno fazo pri adaptaciji objektov poskrbimo skladno z vsemi dogovori.

Naša velika prednost je odlična opremljenost, imamo tudi lastno gradbeno mehanizacijo, ki nam omogoča boljši odzivni čas in večjo prilagodljivost. Uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale, opremo in orodja.

Na voljo smo vam za prenovo notranjih prostorov na Primorskem in Notranjskem

V podjetju IVIKO gradbeništvo d.o.o. se zavedamo, da je odločitev za gradnjo ali adaptacijo objekta pomembna. In velikokrat zgolj enkratna v življenju. Predstavlja finančni zalogaj in velikokrat veliko časa, da najdete ter uskladite vse izvajalce.

Zato se z našo ponudbo trudimo, da vas razbremenimo. Ker lahko poskrbimo za široko paleto gradbenih del, vam prihranimo veliko časa in denarja.

In zakaj pri adaptaciji objektov sodelovati prav z nami?

 1. Od začetka do konca projekta smo naročniku na voljo, da razjasnimo morebitne dileme, prilagodimo čas, način izvedbe, materiale ...

 2. Za delo smo odlično opremljeni, poleg tega ekipo delavcev našega podjetja sestavlja kader z bogatimi gradbenimi znanji in izkušnjami.

 3. Pri pripravi ponudbe/predračuna stremimo k zagotavljanju finančno in časovno optimalne izvedbe, brez kompromisov glede kvalitete.

 4. Za seboj imamo že mnogo zgrajenih ter adaptiranih objektov. Nekatere smo izvedli na ključ, druge pa le delno, a naročniki storitev so vedno pohvalili realizacijo in bili 100% zadovoljni.

Ne odlašajte in stopite v stik z nami, da vam pripravimo top ponudbo za adaptacijo objektov na Primorskem ali Notranjskem. Z veseljem se bomo odzvali.