Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetni tečaji manikure in pedikure

Se spogledujete z idejo, da bi odprli pedikerski salon oziroma salon za nego nohtov?

Morda že imate kozmetični salon in želite dopolniti ponudbo storitev s kvalitetno pedikuro in manikuro?

Iščete priložnost za zaposlitev v kozmetični dejavnosti, a morate prej opraviti nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) in postati pediker ali maniker?

Kvalitetni tečaji oziroma izobraževanja za manikure in pedikure vas čakajo v podjetju Akademija Studio Lepote.

Zakaj opravljati NPK za manikerja ali pedikerja

  1. Nacionalna poklicna kvalifikacija za pedikerja ali manikerja je formalno priznana mednarodna izobrazba, ki jo dokazujete s certifikatom Državnega izpitnega centra, ki je veljaven v EU.

  2. Uradno dokazuje vaši poklicno usposobljenost, upošteva in priznava tudi pridobljena poklicna znanja in preteklosti.

  3. Izobraževanje NPK nudi možnost napredovanja in osebnostni razvoj.

Kdaj potekajo tečaji spremljajte na naši spletni strani ali stopite v stik. Posredovali vam bomo možne datume, v katerih še sprejemamo nove tečajnice oziroma tečajnike za manikerje in pedikerje.

Zakaj tečaj za nego nohtov (manikura in pedikura) opravljati pri nas

Tečaje manikure in pedikure organiziramo že več kot 10 let. Usposabljanj se je pri nas udeležilo nešteto udeleženk in udeležencev in pohvalimo se lahko z njihovimi odličnimi rezultati.

Pri nas z udeleženci NPK izobraževanj oziroma tečajev za manikuro in pedikuro delimo vsa svoja znanja in izkušnje. Mnoge med njimi pa zapišemo tudi na naš blog, kjer jih lahko spremljate brezplačno.

Med usposabljanjem spoznate tehnike manikure in pedikure, znate jih razložiti tudi vašim strankam, tako dejansko vedo, da so za storitev izbrale profesionalca, ki ve, kaj dela. Predstavimo tudi najrazličnejše preparate, izdelke, pripomočke, ki so potrebni za kakovostno opravljeno delo.

Največkrat med komentarji udeležencev dobimo pohvalo za:

  • Znanje, ki ga tudi sami nadgrajujemo z udeležbo na mednarodnih treningih in usposabljanjih

  • Način podajanja znanja in organizacije tečajev oziroma vaj iz manikure in pedikure tako, da imate priložnost za učenje in napredek. Če potrebujete več vaje in usmerjanja, to ponudimo popolnoma brezplačno. Certifikat namreč podelimo le tistim obiskovalcem tečaja, ki pokažejo dovolj znanja, da lahko takoj začnejo z delom.

  • Ugodno ceno - vemo, de je investicija v znanje najboljša, a da premišljeno izberete, za kateri tečaj manikure in pedikure boste plačale. Zato je med tečajem pri nas popolnoma BREZPLAČNO na voljo uporaba naših profesionalnih pedikerskih stolov, izdelkov in materialov. Imamo najnižjo ceno glede na kvaliteto in obširnost tečaja za manikuro in pedikuro.