Nazaj na seznam zadetkov

Nepremičninsko posredovanje Ljubljana, Slovenija

Nakup ali prodaja nepremičnine je postopek, ki zahteva kar nekaj časa, znanja in izkušenj, če želimo, da je opravljen tako kot mora biti. Večina se z nakupom ali prodajo nepremičnine sreča enkrat ali dvakrat v življenju in ker gre praktično vedno za velik finančni vložek, je seveda pomembno, da se nepremičninski posel sklene kar najbolj ugodno pa tudi varno oziroma zanesljivo.

Da bi stvar res potekala gladko, je dobro razmisliti o pomoči nepremičninskega posrednika. Nepremičninski agent vam lahko prihrani ogromno časa in nemalo sivih las, saj namesto vas bodisi išče vašo bodočo nepremičnino, ali skrbi za sprejem potencialnih kupcev v stanovanju, hiši, poslovnem prostoru, ki ga želite prodati oziroma oddati. Namesto vas se lahko pogaja o ceni, pripravi dokumentacijo ipd.

Posredništvo v prometu z nepremičninami je v Ljubljani in celotni Sloveniji zelo konkurenčna dejavnost, zato, ko se odločite, da boste sodelovali z nepremičninskim posrednikom, nekaj pozornosti namenite tudi, kateremu boste zaupali.

Posredovanje v prometu z nepremičninami Aladin, Ljubljana

Če ste v fazi iskanja agencije oziroma agenta, preverite ponudbo pri Aladin d.o.o. iz Ljubljane.

Smo podjetje, v katerem dejavnost pošteno opravljamo. Zavzamemo se za vsako svojo stranko in strmimo k sodelovanju v vsestransko zadovoljstvo. Naša prioriteta ste vi, zato zagotavljamo:

Kratek odziven čas

Ponudbe na nepremičninskem trgu hitro pridejo in grejo, zato je odzivnost nepremičninskega posrednika lahko ključnega pomena. Pri nas smo vedno dosegljivi v najkrajšem možnem času in delamo znotraj razumnih rokov.

Znanje in strokovnost

Podjetje oziroma agent, ki se ukvarja s posredovanjem v prometu z nepremičninami, mora imeti ustrezno licenco. Ta potrjuje pridobljena znanja, ki so potrebna, da nepremičninski posli potekajo skladno z zakonodajo.

Seveda pa licenca ni edino merilo strokovnega opravljanja dela. Dober nepremičninski posrednik bo svoje znanje nenehno izpopolnjeval tako pravno kot tudi ostalo, recimo kako privlačno pripraviti oglase, da boste dobili kupca za nepremičnino, kakšne fotografije so primerne, katere informacije mora imeti oglas ipd.

Pri Aladin d.o.o. posredovanje v prometu z nepremičninami zagotovo temelji tudi na fleksibilnosti, zaupanju, zanesljivosti. Če ste iz Ljubljane ali v Ljubljani iščete nepremičninskega posrednika pa tudi, če boste posel sklenili kjerkoli drugje v Sloveniji, se obrnite na nas in nas spoznajte.

Prepričajte se sami, da smo vredni zaupanja, izkušeni in odgovorni do svojih strank.