Nazaj na seznam zadetkov

Obrnite se na podjetje ALEŠ LONČAR S.P. za bioklimatske pergole

Se zanimate za bioklimatske pergole? Super ideja! A pazite, da izberete zaupanja vrednega ponudnika. Podjetje ALEŠ LONČAR S.P. je uvrščeno med top ponudnike, zato z nami zagotovo ne boste razočarani.

Bioklimatske pergole nam omogočajo bivanje na prostem v vseh letnih časih. Odlično kljubujejo vsem letnim časom in vremenskim vplivom. Imajo senzor za veter, sonce, dež in sneg. Prav tako so opremljene s stranskimi senčili, zato vam lahko zagotovimo, da bodo zadovoljile vaše potrebe v vseh vremenskih pogojih.

Bioklimatske pergole, ki vam jih nudimo v našem programu so praktične in funkcionalne, saj imajo vzdržljivo in močno konstrukcijo in vam zagotavljajo varnost. Prav tako pa pazimo, da so skladne z okolico in estetskega videza. So enostavne za vzdrževanje in čiščenje in imajo dolgo življenjsko dobo.

So prijetna rešitev tako v poletnih mesecih, ko nam s svojim sistemom za prezračevanje ponujajo optimalno zavetje pred vročino kot v hladnejših dneh, ko nas njihov sistem varuje pred snegom in vetrom.

Top ponudnik ALEŠ LONČAR S.P. vam nudi laserski razrez cevi in kovinske ograje

ALEŠ LONČAR S.P. je podjetje, ki je strokovno usposobljeno tudi za lesarski razrez cevi in kovinske ograje. Najbolj izpostavljena lastnost ograj, ki vam jih nudimo, s strani naših dosedanjih naročnikov je njihov moderen videz in sovpadanje z okoljem. Odlikuje pa jih tudi dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje.

Nudimo vam izdelke, ki so primerni tako za zunanje kot za notranje stopnišče. Možne so kombinacije z lesom, steklom, pleksi steklom, pletenicami... Sicer pa smo vam na voljo za različne produkte, kot so:

  • kovinske ograje (za balkon, teraso, vrt, okoli bazena...),

  • inox ograje,

  • železne ograje,

  • kovinske stopnice,

  • dvoriščna vrata,

  • nadstreški.

Izvajamo laserski razrez cevi, ki sodi med najnaprednejše izdelavne in dodelavne postopke. Zagotavljamo vam hitre postopke izdelave, nudimo vam možnost graviranja kosov. Izdelki so narejeni natančno, učinkovito, dosledno in precizno. Laserski razrez cevi izvajamo na najsodobnejših tehnoloških napravah.

Stopite v stik z nami. Pripravili vam bomo top ponudbo za bioklimatks pergole, za laserski razrez kovine in za kovinske ograje. Ne boste je želeli zamuditi.