Nazaj na seznam zadetkov

Alu tlačno litje

Če iščete mojstra za alu tlačno litje, se obrnite na podjetje Kofra d.o.o. Nahajamo se v Kamniku.

Pri nas smo zelo natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni, profesionalni in strokovno usposobljeni. Za alu tlačno litje veljamo za bolj konkurenčne ponudnike. Svoje delo jemljemo resno in ga opravimo v dogovorjenih rokih.  

Obravnavamo vas individualno, saj nas zanima kakšna so vaša pričakovanja končnega izdelka, oziroma opravljene storitve, ker se radi kar najbolj približamo vaši ideji. Z alu tlačim litjem se ukvarjamo že kar nekaj časa, kar pomeni, da imamo veliko pridobljenih znanj in izkušenj. Prav tako pa smo vam vedno na voljo za nasvet.

Za alu tlačno litje smo mi zagotovo najboljša izbira!

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, zahtevam in potrebam glede alu tlačnega litja. Pri svojem delu pa uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale in najboljša orodja ter pripomočke.

Kje pa smo z alu tlačnim litjem najbolj prisotni? Nepogrešljivi smo v avtoindustriji ter pri izdelavi ohišij za plinske gorilce. Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni in ažurni. Ne boste razočarani v kolikor bo izvedba storitve prepuščena nam. Prepričajte se sami.

Alu tlačno litje opravljamo skladno s predpisi in standardi. Zagotavljamo visoko kakovost, ugodne cene, hitro odzivnost ter spoštovanje rokov in dogovorov s stranko. 

Preverite našo ponudbo in nas vprašajte za posebne ugodnosti, saj našim cenjenim strankam nudimo do 10 % popusta, a le omejen čas, zato ne odlašajte!

Smo specializirani na področju alu tlačnega litja, zato se na nas lahko popolnoma zanesete!

Kar se tiče alu tlačnega litja, vam sicer zagotavljamo:

  • visok nivo kakovosti,

  • cenovno ugodnost,

  • profesionalen pristop,

  • hitro odzivnost ter

  • korekten odnos.

Ne odlašajte in nas za storitve čim prej kontaktirajte. V kolikor potrebujete alu tlačno litje, se vam bomo z veseljem v celoti posvetili. Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani!