Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja, montaža in servis hladilnih komor in agregatov

Podjetje Hladilna tehnika Dolinar - SERVIS IN MONTAŽA ELEKTRIČNIH NAPRAV ANTON DOLINAR S.P. je na trgu prisotno od leta 2010. Zaupanje strank in vsak dan večji krog zadovoljnih uporabnikov imamo, ker ponujamo celovite rešitve - od prodaje, montaže do kasnejšega vzdrževanja oziroma servisa.

Na nas se obrnejo fizične osebe pa tudi podjetja, katera iščejo zahtevnejše rešitve, želijo pa celovito storitev v najkrajšem možnem času in po sprejemljivih cenah. Takšna ponudba pri nas čaka tudi vas.

Pred postavitvijo oziroma montažo hladilne komore in agregatov vam svetujemo. Imamo strokovno usposobljen kader z izkušnjami, ki se seznani z vašimi potrebami, zahtevami v prostoru, kjer se bo izvedla montaža in seveda tudi servisno ekipo, ki skrbi za brezhibno delovanje hladilnih komor in agregatov in ostalih rešitev.

Spoznajte jih v nadaljevanju.

Hladilna tehnika - servis in montaža

Hladilne komore in agregati

Za montažo in servis hladilnih komor ter hladilnih agregatov poskrbimo na objektih po celi Sloveniji. Montažo hladilne komore prilagodimo kupčevim potrebam in zahtevam oziroma tudi prostoru, kjer želi rešitev.

Klimatske naprave

Servisiramo in vzdržujemo klimatske naprave vseh znamk. Opravljamo preventivne preglede in omogočamo sklenitev dolgoročne pogodbe za vzdrževanje, na podlagi katere se redno izvajajo storitve, s katerimi zagotavljamo brezhibno delovanje hladilnih naprav, njihovo ekonomično, varno in zdravju prijazno uporabo.

Prezračevalni sistemi in ostali energetski sistemi

Vzdržujemo in izvajamo popravila vseh prezračevalnih sistemov ter ostalih energetskih sistemov, tudi vzdrževanj kotlovnic oziroma servis vseh vrst kotlov.

Za servis, montažo in servis hladilnih komor ter agregatov nam oddajte povpraševanje. Za vsa vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.