Nazaj na seznam zadetkov

Rezervirajte apartma Jezerci, Gozd Martuljek in spoznajte lepote Kranjske Gore ter okolice

Apartma in bungalov Jezerci, za katere skrbimo pri FRANC KOLMAN - SOBODAJALEC, so najboljša izbira nastanitve za pare, družine ali manjše skupine prijateljev, ki si želijo uživate v objemu gora na prelepi slovenski Gorenjski.

Nastanitve, polno opremljene, da se počutite kot doma, so odlično izhodišče za najrazličnejše poletne ali zimske športne aktivnosti pa tudi obisk Avstrije ali Italije.

Poleg bivalnih enot, je gostom apartmajev v Gozdu Martuljku na voljo

  • shramba za smuči oziroma kolesa,

  • parkirišče,

  • vrt oziroma terasa,

  • otroško igrišče,

  • možnost najema smučarske opreme.

Vsaka enota je opremljena z brezžičnim internetom, televizijo, klimatsko napravo. Gostje apartmajev v Gozdu Martuljku pa pohvalijo tudi brezhibno čistočo, prijaznost gostiteljev in enostavno komuniciranje.

Se na počitnice odpravljate na Gorenjsko? Izberite apartma Jezerci v Gozdu Martuljku, Kranjska Gora

Če si radi privoščite krajši ali daljši oddih v Sloveniji, naj vas pot zanese tudi v Gozd Martuljek in Kranjsko Goro.

Na idilični lokaciji s pogledom na Špik so apartma in bungalov Jezerci tista izbira, za katero vam ne bo žal. Še več, po bivanju pri nas, se boste želeli še vrniti. Oglejte si komentarje zadovoljnih gostov, ki smo jih razvajali z udobjem, prijaznostjo in tudi dostopnimi cenami za najem apartmaja na lokaciji Gozd Martuljek, Kranjska Gora. Prepričani smo, da nas boste kmalu tudi vi priporočali naprej.

Za dodatne informacije glede prostih terminov apartmaja, bungalova oziroma dodatna vprašanja, vabljeni, da oddate povpraševanje.