Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden apartma, nočitve, Gorenjska

Apartma Marička je sodobno opremljena nastanitvena kapaciteta, ki se nahaja na kmetiji.

Apartma obsega približno 40 m2 in vsebuje

  • garderobni prostor;

  • veliko dnevno sobo z raztegljivim kavčem in kabelsko tv,

  • kuhinjo in jedilnim kotom ter pogradom;

  • spalnico z zakonsko posteljo;

  • kopalnico z wc-jem.

Na voljo je tudi wifi, žar, namizni tenis, koš za košarko, zasebno parkirišče, izposoja koles ...

Apartma se nahaja v mansardi in do zasebnega vhoda vanj vodijo stopnice. Apartma je predvsem namenjen družinam z otroki, saj bodo lahko spoznali domače živali kot so mucki, psička Dona, krave in kokoši in se peljali s traktorjem.

Po predhodnem dogovoru je možen tudi polet z jadralnim padalom v tandemu in npr. voden pohod na katero izmed tržiških planin. In pa naslednja vodena doživetja, ki bodo za obiskovalce BREZPLAČNA: 

  • vsak ponedeljek v juliju in avgustu: 10.20 – 11.50 voden ogled Dovžanove soteske in 12.10 – 12.40 voden ogled mestnega jedra,

  • vsak petek v juliju in avgustu: 10.20 – 11.50 voden ogled Šentanskega rudnika in 12.05 – 12.40 voden ogled Taborišča Ljubelj. 

Za ljubitelje narave

Regija ponuja ogromno aktivnosti za vse ljubitelje narave, športa, kulturnih in zgodovinskih zanimivosti. Pohvalimo pa se lahko tudi z odličnimi gostilnami, restavracijami in drugimi točkami za prave gurmane.

Ste ljubitelj gora? Na naših koncih imamo veliko število urejenih poti, za vse ljubitelje in osvajalce gorskih vrhov. Ponuja se tudi ogromno adrenalinskih športov ali umirjenih dejavnosti.

Želite le mir, se napolniti z energijo, počivati, tudi to vam je na naših koncih onemogočeno.

Pokličite za proste termine in si rezervirajte svojega.

Z veseljem vas pričakujemo.