Nazaj na seznam zadetkov

Najem apartmaja Šempas, Nova Gorica

Katera top ponudnica za najem apartmaja v Šempas pri Novi Gorici privablja goste iz vse Slovenije in tujine? To smo Apartmaji Košuta podjetja Elizabeta Košuta Arčon s.p., kjer z veseljem sprejemamo številne družine, pare, manjše skupine in poslovneže, ki se k nam radi znova in znova vračajo.

V hiši, ki je bila zgrajena pred 150 leti iz kraškega kamna boste deležni avtentične izkušnje, a nikakor ne boste prikrajšani za udobje, kakršno se pričakuje pri sodobni namestitvi. O ambientu in vzdušju pri nas se lahko prepričate tudi na naših družbenih omrežjih.

Apartmaji Košuta vključujejo 5 posameznih enot, apartmajev, v posamezni enoti pa so sobe s kopalnico, kuhinja, balkon ter večnamenski prostor s teraso. Posamezen apartma je velik med 30 in 70 kvadratnimi metri in vključuje 2 do 6 ležišč.

V njih boste našli polno opremljeno kuhinjo, kopalnico ter televizor, vse skupaj pa vam zagotavlja kvalitetno preživet oddih in počitek.

Zakaj naša nastanitev privablja tako turiste, kot tudi poslovne goste?

Nova Gorica pa je tudi sedež več velikih slovenskih podjetij in v mestu se pogosto odvijajo pomembni poslovni dogodki, kot so sestanki, kongresi ali konference. Naš apartma je opremljen z vsem, kar potrebujete za svoje nemoteno delo, med drugim imate dovolj prostora za delo na računalniku, s svetom pa boste ostali povezani prek brezplačnega WiFi dostopa do interneta.

Tako se boste lahko nemoteno pripravili na delovni dan, po koncu dneva pa se boste sprostili v naravnem okolju, ki je ravno prav odmaknjeno od mestnega središča. Tako ni nobeno presenečenje, da smo visoko cenjena nastanitev med poslovneži iz Slovenije in tujine.

Nova Gorica, ki velja za igralniško prestolnico Alpsko-jadranske regije poleg več svetovno znanih casinojev nudi paleto aktivnosti, ki bodo navdušile prav vsakega gosta. Mesto nudi nešteto možnosti za zabavo, nakupovanje in sprostitev, bližnji dolina Soče in Vipavska dolina pa vabita z možnostmi za športne aktivnosti in rekreacijo.

Top ponudnica za najem apartmaja na lokaciji Šempas, Nova Gorica, smo Apartmaji Košuta. Pokličite nas in si rezervirajte top namestitev s top storitvijo, po top ceni!