Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni apartmaji v Železnikih vabijo na Gorenjsko

V Apartmajih Pr Potokar, ki jih najdete na naslovu Podlonk 14a, 4228 Železniki, ste dobrodošli vse leto.

V dveh apartmajskih enotah, ki so sodobno, udobno opremljene, lahko prenočujete zelo ugodno med krajšim ali daljšim oddihom na Gorenjskem.

Okolica ponuja številne aktivnosti, zaradi katerih se številni gostje v naše apartmaje rade vračajo. Pravijo, da so odlično izhodišče za:

  • kolesarjenje,

  • plezanje,

  • pohodništvo.

V bližini sta tudi Blejsko in Bohinjsko jezero, ki poleti omogočata osvežitev kopalcem, pozimi pa ponujata tudi dih jemajoče poglede na naravo.

Gorenjska ima kar nekaj naravnih znamenitosti, vrednih ogleda, s številnimi gostilnami in restavracijami pa je poskrbljeno tudi za gurmanske užitke.

Če iščete zgolj idejo za vikend oddih z ugodno nočitvijo ali pa prihajate na daljše počitnice na Gorenjsko, so Apartmaji Pr Potokar v Železnikih odprti za vas.

Ugodne nočitve v dveh apartmajih, idealnih za pare in družine

V hiši, kjer najdete Apartmaje Pr Potokar sta na voljo

  • COSY APARTMENT za 4 osebe

  • LOVELY STUDIO za 2 osebi

Oba apartmaja imata lastno kuhinjo, kopalnico in balkon oziroma teraso. Opremljena sta z brezžičnim internetom in satelitsko televizijo. Parkirišče je zagotovljeno, v ceno pa je vključno tudi zaključno čiščenje.

Pošljite nam povpraševanje in preverite razpoložljivost ter ceno apartmajev v izbranih datumih. Z veseljem se odzovemo na vaš klic ali sporočilo z ugodno ponudbo.