Nazaj na seznam zadetkov

Vse storitve elektroinštalaterstva vam na Primorskem zagotavljamo pri Arčon d.o.o.

Družbo Arčon d.o.o. za montažo, servis in popravilo električnih naprav smo ustanovili leta 1990. Danes lahko rečemo, da nas bogatijo dolgoletne izkušnje, med delom pa smo pridobili tudi bogata strokovna znanja. Kombinacija obojega je garancija za zadovoljstvo naših strank, ki prihajajo iz vse regije pa tudi od kje drugje.

Elektroinštalaterske storitve

Na Primorskem smo najhitreje dosegljivi, znotraj dogovorjenih časovnih rokov se seveda oglasimo tudi po ostali Sloveniji, da vam zagotovimo:

ELEKTROINŠTALACIJE

nove elektroinštalacije in popravilo obstoječih električnih inštalacij

postavitev cestne razsvetljave in različnih športnih objektov, površin

OLJNI GORILNIKI

Prodaja, montaža, meritve in servis

KLIMATSKE NAPRAVE

Dobava in montaža

AVTODVIGALO

Storitve obrezovanja dreves, popravila na strehah, zamenjavo žlebov, okraševanje javnih površin na višini, priklop sončnih kolektorjev so vse storitve, ki jih uredimo z našim avtodvigalom, ki ima košaro do višine 16 m.

Zakaj izbrati podjetje Arčon, elektroinštalaterstvo

Storitve zagotavljamo različnim naročnikom - fizičnim in pravnim osebam. Prevzemamo različno velike oziroma zahtevne projekte - lahko gre za novogradnje ali rekonstrukcije vseh vrst objektov.

Ko potrebujete dobrega elektroinštalaterja, smo na Primorskem zanesljiva izbira. Oddajte povpraševanje in si zagotovite svojo top ponudbo.

Najprej bomo prisluhnili vašim željam in potrebam ter jih upoštevali pri pripravi ponudbe. Dogovorili se bomo za ogled objekta, če je potreben, da vam lahko tudi svetujemo najbolj optimalne rešitve. Dorekli bomo časovni okvir projekta in nato poskrbeli, da bodo elektroinštalacije in druga dela, povezana z elektroinštalaterstvom, opravljena točno.

Lahko nam zaupate, da bomo dobro delali za vas in vam zagotovili izvedbo elektroinštalacij, popravilo električnih naprav in gorilnikov tako, da boste 100% zadovoljni.

Postanite del širokega kroga zadovoljnih strank, ki so nam v več kot 30-letih že zaupale in prepustile izvedbo električne napeljave, popravilo elektroinštalacij in drugo.