Nazaj na seznam zadetkov

Asfaltiranje in tlakovanje dvorišč v Osrednji Sloveniji

Urejena dvorišča so danes pomemben del vsake stavbe. Iščete izvajalca, ki bi vam pomagal urediti vaše dvorišče? Potem se obrnite na nas.

Že več kot 10 let v Ljubljani in Osrednji Sloveniji asfaltiramo in tlakujemo dvorišča

Dvorišče predstavlja prehod med našim domom in okolico. Urejeno dvorišče pomeni, da bodo ostali opazili urejenost našega doma.

Asfaltirana ali tlakovana dvorišča vam bodo polepšala dom. Poleg izgleda, imajo takšna dvorišča tudi funkcionalno vlogo. Vaša vozila ali vozila vaših obiskovalcev bodo z urejenim dvoriščem manj umazana, manj bo prahu in blata. Enako velja za čevlje, kar pomeni manj umazanije, ki bo prišla v vaš dom.

Vse od leta 2011 urejamo dvorišča v Ljubljani in njeni okolici. Smo podjetje Trasit d.o.o. Za vas bomo pripravili teren, ga asfaltirali in tlakovali. Naše stranke so z našim delom zadovoljne in tudi mi smo ponosni na številne projekte, ki smo jih uspešno izpeljali.

Katera izbira je boljša, asfalt ali tlakovci za dvorišče?

Pri urejanju dovozne poti ali dvorišča imamo na razpolago dve možnosti. Lahko se odločimo za asfaltiranje ali za tlakovanje. Kakšna je razlika med njima?

  • Asfalt je ugodnejši in nudi hitrejšo in enostavnejšo izvedbo. Material je odporen na vremenske razmere in soljenje, zato ima zato dolgo življenjsko dobo.
    Slabost asfalta je, da se ga težje odstrani ali popravi, ko se poškoduje. V poletnih mesecih se zelo segreje in oddaja toploto. Izgled asfalta je monoton, ker ne nudi veliko raznolikosti.

  • Tlakovci nudijo pestro izbiro barve, vzorcev in teksture. Poleg tega so trpežni in imajo kar dolgo življenjsko dobo. V primerjavi z asfaltom so občutljivejši na sol. Stroški vgradnje so višji kot pri asfaltiranju in izvedba je zahtevnejša.

Če se odločite za asfaltiranje ali za tlakovanje vašega dvorišča, se obrnite na nas. Dela izvajamo v Osrednji Sloveniji. Pošljite nam povpraševanje.