Nazaj na seznam zadetkov

Ste lastnik vozila iz Bele krajine? Avtoservis in vulkanizerstvo si zagotovite pri AVTO MALI

Podjetje, ki deluje pod imenom AVTO MALI avtoservis in vulkanizerstvo d.o.o. v Črnomlju že od leta 2004, vam je vedno na voljo s celovito ponudbo za vašega jeklenega konjička.

Z odličnimi ocenami številnih zadovoljnih strank dokazujemo, da so najboljši avtoservis in vulkanizerstvo v Beli krajini, v kar pa se boste najbolje prepričali sami, če nas boste prepustili:

  • redni servis in vzdrževanje,

  • menjavo platišč, pnevmatik in druge vulkanizerske storitve,

  • obnovo žarometov,

  • popravilo in obnovo turbin

  • pripravo na tehnični pregled ...

Poskrbimo za vse, kar je pomembno na vozilu, da vam omogoča varno udeležbo v prometu.

Servis vozil in vulkanizerske storitve pri AVTO MALI v Beli krajini na voljo hitro & ugodno

Brezhibno kakovost opravljenega avtoservisa vam lahko zagotovimo, ker avte servisiramo v sodobno opremljenih delavnicah. Ne glede na znamko vozila, ki ga vozite, od njih bo odšel kot nov. Za svoje delo vam nudimo tudi 12 mesečno jamstvo na kakovost. 

Prijazno osebje vam bo tudi svetovalo, zato ste lahko prepričani, da bo na vašem vozilu narejeno prav to, kar potrebuje. Ker si želimo, da bi si prav vsak lahko privoščil storitve avtoservisa, vam zagotavljamo tudi prijazen cenik.

Prepričajte se, da se kot top ponudnik avtoservisa in vulkanizerstva v Beli krajini nismo kar tako.

Kot je razvidno iz opisa, se na nas lahko zanesete ob kateremkoli problemu z vašim jeklenim konjičkom. Naš avtoservis v Beli krajini bo odpravil vse nevšečnosti, da se boste v vašem vozilu počutili varno in vedno prišli udobno do vašega cilja

Preverite morebitne posebne top pogoje poslovanja in nas kontaktirajte še danes.  

Spremljajte nas tudi na Facebooku.