Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja rabljenih vozil Savinjska, Avtocenter Jan d.o.o.

Avtocenter Jan v Zrečah na Savinjskem deluje od leta 2008. Do danes smo v regiji z odlično izbiro dobro ohranjenih rabljenih vozil oskrbeli že številne zadovoljne kupce in z veseljem pomagamo tudi vam, da najdete, kar iščete.

Vozilo po vašem okusu vas zagotovo čaka v naši ponudbi. Prodajamo rabljena vozila različnih blagovnih znamk in modelov, od manjših do bolj prostornih in celo kombijev.

Ob tem skrbno pazimo, da v prodajo vključimo le vozila, ki so odlično ohranjena, imajo po možnosti bogato serijsko ali dodatno opremo. Skratka, želimo si, da rabljena vozila, kupljena pri nas, ponujajo udobje in varnost med vožnjo.

Pri prodaji rabljenih vozil na Savinjskem stremimo k zagotavljanju kvalitetne in hitre storitve ter seveda ugodnih cen. Razumemo, da si vsakdo ne more ali iz kakršnegakoli razloga ne želi privoščiti novega vozila, zato pri nas poskrbimo, da so na voljo rabljena, postopek nakupa pa je za vas kar najbolj hiter in enostaven.

Zagotovite si najboljšo prodajo rabljenih vozil na Savinjskem

Nakup avta je lahko zahtevna naloga, če ne veste kje začeti in kako se tega lotiti, zato smo tu mi, da vam delo olajšamo in poskrbimo, da boste našli popolno vozilo za vaše potrebe in način življenja ter bo vozilo ustrezalo vašim željam in merilom.

Ne izgubljajte več časa z iskanjem, dovolite, da rabljeno vozilo po vaših željah, najdemo mi. Ko se odločite za nakup vam omogočamo tudi ugodno financiranje:

  • avtomobilski kredit BREZ POLOGA - za stranke z dobro boniteto; v tem primeru je stranka lastnik vozila in kasko zavarovanje ni obvezno

  • leasing od 1 do 7 let s pologom od 10% dalje

V sodelovanju s poslovnimi partnerji na enem mestu skupaj z nakupom rabljenega vozila omogočimo tudi ureditev zavarovanja.

Spremljajte nas na Facebooku ali TUKAJ, več informacij pa vas seveda čaka, če vsa vprašanja v zvezi s prodajo rabljenih vozil na nas naslovite po telefonu, preko e-pošte ali nas obiščete na Savinjskem.