Nazaj na seznam zadetkov

Na Savinjskem rabljeno vozilo ugodno kupite pri Avtocenter Jan

Avtocenter Jan v Zrečah na Savinjskem deluje od leta 2008. Do danes smo v regiji z odlično izbiro dobro ohranjenih rabljenih vozil oskrbeli že številne zadovoljne kupce in z veseljem pomagamo tudi vam, da najdete, kar iščete.

Vozilo po vašem okusu vas zagotovo čaka v naši ponudbi. Prodajamo rabljena vozila različnih blagovnih znamk in modelov, od manjših do bolj prostornih in celo kombijev.

Ob tem skrbno pazimo, da v prodajo vključimo le vozila, ki so odlično ohranjena, imajo po možnosti bogato serijsko ali dodatno opremo. Skratka, želimo si, da rabljena vozila, kupljena pri nas, ponujajo udobje in varnost med vožnjo.

Strmimo k zagotavljanju kvalitetne in hitre storitve ter seveda ugodne. Razumemo, da si vsakdo ne more ali iz kakršnegakoli ne želi privoščiti novega vozila, zato pri nas poskrbimo, da so na voljo rabljena, postopek nakupa pa je za vas kar najbolj hiter in enostaven.

Ne izgubljajte več časa z iskanjem, dovolite, da rabljeno vozilo po vaših željah, najdemo mi. Ko se odločite za nakup vam omogočamo tudi ugodno financiranje:

  • avtomobilski kredit BREZ POLOGA - za stranke z dobro boniteto; v tem primeru je stranka lastnik vozila in kasko zavarovanje ni obvezno

  • leasing od 1 do 7 let s pologom od 10% dalje

V sodelovanju s poslovnimi pri partnerji na enem mestu skupaj z nakupom rabljenega vozila omogočimo tudi ureditev zavarovanja, kjer dobite poleg vaše bonifikacije še do 50% komercialnega popusta.

Spremljajte nas na Facebooku ali TUKAJ, več informacij pa vas seveda čaka, če vsa vprašanja v zvezi s prodajo rabljenih vozil na nas naslovite po telefonu, preko e-pošte ali nas obiščete na Savinjskem.