Nazaj na seznam zadetkov

Avtodeli, dodatna oprema, motorna olja, avtokozmetika, PRLEŠKI AVTO DOM d.o.o.

Če iščete avtodele, dodatno opremo, motorna olja in avtokozmetiko, jo boste našli v trgovini PRLEŠKI AVTO DOM d.o.o. v Ljutomeru.

Naša ponudba je široka, saj zajema več kot 20.000 rezervnih delov za osebna in dostavna vozila. V naši ponudbi boste našli različne izdelke za avte:

  • rezervne dele

  • pnevmatike

  • olja

  • barve

  • lake

  • avtokozmetika

Artikli, ki vam jih nudimo so izjemne kakovosti, so preverjeni, znanega porekla in so na voljo po konkurenčnem ceniku. Občasno pa vam nudimo še akcijske popuste, zato ne odlašajte in si jih priskrbite še danes.

Avtodeli, dodatna oprema, motorna olja, avtokozmetika, PRLEŠKI AVTO DOM d.o.o.

PRLEŠKI AVTO DOM d.o.o. je trgovina, ki je znana tudi po osebju, ki vas bo v njej sprejelo, saj smo spoštljivi, prijazni, zanesljivi in vam strokovno in tehnično svetujemo.

Naša zaloga vas ne bo pustila na cedilu, saj boste prti nas našli izdelke za avto, ki jih sicer ne najdete z lahkoto. Obrnite se na nas, ko potrebujete verige, podvozja, filtre, jermena, barve za avtomobile, les, tekstil, lake za trgovine, les, kovine, avtošampone, gobice, čistila, razpršila, osvežilce ...

Na voljo imam olja proizvajalcev CASTROL, ELF, TOTAL, VALVOLINE in pnevmatike blagovnih znamk MICHELIN, PIRELLI, GOODYEAR, SAVA, DEBICA, FULDA, DAYTON ...

Niste prepričani, kateri rezervni deli ali izdelki so primerni za vaš avtomobil? Obrnite se na naše zaposlene, ki vam bomo z veseljem priskočili na pomoč s strokovnim svetovanjem. Na področju izdelkov za avtomobile, imamo v naših prostorih v Ljutomeru širok spekter izkušenj.

Ne glede na znamk ali model avtomobila, pri nas boste našli vse, kar potrebujete. Izkoristite tudi našo ugodno ponudbo za dodatno opremo za avtomobile

Ne odlašajte in nas pokličite, nam pišite ali nas obiščite na naši lokaciji v Ljutomeru, kjer vas pričakuje široka izbira za izdelke za avto.

PRLEŠKI AVTO DOM d.o.o., vaša top izbira izdelkov za avte.