Nazaj na seznam zadetkov

Več kot avtokleparstvo, spoznajte nas na Goriškem

V Novi Gorici nas obiščite lastniki jeklenih konjičkov, ki potrebujete avtoservis, vulkanizerstvo ali avtokleparstvo.

Če vaše vozilo iz kakršnegakoli razloga ni v voznem stanju, ga v našo delavnico pripeljemo z našo avtovleko. Tako resnično poskrbimo, da dobite vse na enem mestu.

Na Goriškem v avtokleparski dejavnosti delujemo že od leta 1994. Izkušenj nam torej vsekakor ne manjka, ves čas pa skrbimo tudi, da ponudbo nadgrajujemo. Kako?

  • Spremljamo razvoj materialov, tehnik, postopkov, ki se uporabljajo v avtokleparstvu,

  • Vlagamo v posodabljanje orodij, opreme in lastnega voznega parka za opravljanje vlečne službe,

  • Zaposlujemo usposobljene, izkušene kleparje, serviserje in vulkanizerje.

Brez izjeme strankam ponudimo kar se da ugodno ceno za najboljšo storitev. Ne bodite presenečeni, da v naše avtokleparstvo prihaja vsa Goriška.

Naj bo izbira avtokleparja na Goriškem preprosta - pridite k nam

Avtokleparstvo opravljamo za različne znamke in modele vozil. Popravljamo različne poškodbe na karoseriji, udrtine, ki jih je naredila toča in podobno.

Na žalost do poškodb vozila velikokrat pride v prometni nesreči, ko je potrebna tudi avtovleka, zato smo storitev dodali v svojo ponudbo in zdaj na Goriškem pridemo v najkrajšem možnem času ter lahko vaše vozilo odpeljemo kar k nam, da čim prej začnemo s potrebnimi avtokleparskimi deli pa tudi avtoservisom ali vulkanizerstvom. Kar je pač potrebno, da bo vozilo spet tehnično brezhibno.

Naše storitve so:

  • Hitre

  • Kvalitetne

  • Cenovno konkurenčne

Zagotovite si svoj termin in poskrbeli bomo, da ne boste nikoli več rabili iskati boljših rok, v katerih bi pustili svoje vozilo. Avtokleparstvo Klavdij Velikonja s.p. na Goriškem smo vam na voljo.