Nazaj na seznam zadetkov

Avtokleparstvo in ličarstvo Ljubljana, JAN PETRIČ s.p.

AVTOKLEPARSKA IN LIČARSKA DELA JAN PETRIČ s.p. je podjetje, ki v svoji sodobno opremljeni avto delavnici opravlja kleparska in ličarska popravila na vozilih. Po dogovoru pa opravimo tudi manjša mehanična dela.

Temu, da smo se znašli med top ponudniki botruje zagotovo to, da smo zelo izkušeni in polni znanj. Neprestano pa vlagamo tudi v razvoj kadra in opreme, da lahko storitve izvedemo učinkovito, hitro in varno.

Prostori, v katerih opravljamo avtokleparska in ličarska dela na vozilih, so veliki okoli 220 m2. Kar se tile kleparskih del, se v delovnih prostorih nahaja avtodvigalo in sodobna ravnalna miza Caroliner, da vam zagotovimo učinkovito opravljene storitve.

Imamo pa tudi sodobno lakirno kabino USI s sodobnimi eko filtri. Pred lakirno komoro je tudi zaprt prostor za zaključna dela pred lakiranjem vozil. Zraven pa imamo še delavnico za manjša mehanična popravila.

Kot top ponudnik pa uporabljamo tudi lastno mešalnico barv Glasurit ter druge ličarske materiale iste blagovne znamke.

Dobra AVTOKLEPARSKA IN LIČARSKA DELA v Ljubljani

Za dobra AVTOKLEPARSKA IN LIČARSKA DELA vam v podjetju JAN PETRIČ s.p. iz Ljubljane, zagotavljamo kvalitetno opravljene storitve. Zakaj?

  • Ekipa, ki se bo ukvarjala z vašim vozilom je visoko strokovno usposobljena

  • Materiali, ki jih uporabljamo so preverjene kakovosti

  • Sledimo vsem novostim, ki bi lahko pripomogle k vrhunskim rezultatom

  • Delo opravljamo dosledno, natančno in predano

  • Vse pa vam uredimo po ugodnih cenah

  • Za samoplačnike občasno nudimo akcijske ponudbe

Ne odlašajte in se odločite za top ponudnika kleparskih in ličarskih del, saj si vaše vozilo zasluži le najboljše, da bo varno in pripravljeno za nadaljnjo vožnjo.

Na spletni strani imate vse dodatne informacije, preko navedenih kontaktov pa smo vam na voljo kadarkoli za naročila termina.

Veselimo se vaše rezervacije termina in obiska pri nas!