Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja in servis dostavnih električnih vozil Slovenija

V podjetju D2S energetske in poslovne rešitve d.o.o. iz Domžal, Osrednje Slovenije, se ukvarjamo z:

  • prodajo,

  • najemom,

  • upravljanja voznihparkov

  • in servisom dostavnih električnih vozil.

Za nas pa se odloči vedno več strank, ne le iz Domžal, ampak tudi širše, celotne Slovenije.

Poleg omenjenega so naše storitve tudi:

  • Energetika

  • Razvoj in financiranje projektov

  • Krizni management

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Poznani smo kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Naš kader je zelo natančen, zanesljiv, odgovoren, profesionalen in strokovno usposobljen. V naši prodaji in servisu pa smo vam na voljo za dobra, električna, dostavna, vozila.

Zagotavljamo vam optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa vedno upoštevamo vse roke in dogovore s stranko.

Električna vozila so okolju prijazna alternativa vozilom na fosilna goriva. Z njimi zmanjšujemo emisije CO2 in druge škodljive snovi, kar prispeva k ohranjanju okolja in zmanjševanju ogljičnega odtisa.

Če vas torej zanima prodaja, najem in servis dostavnih električnih vozil v Sloveniji, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili!

Najem dostavnega električnega vozila Slovenija

Iščete trajnostno rešitev za vaše potrebe po prevozu tovora? Ste se naveličali visokih stroškov goriva in emisij izpušnih plinov? Bi radi preklopili na zeleno? Predstavljamo vam rešitev - najem dostavnega električnega vozila, ki ga ponuja naše podjetje v Sloveniji!

Kaj govori v prid izbiri dostavnega vozila na elektriko?

Poleg tega so električna vozila cenejša za vzdrževanje in obratovanje v primerjavi z vozili na fosilna goriva. Ni potrebe po rednem nakupu goriva, olja ali menjavi filtrov, kar vam omogoča znižanje stroškov.

Dostavna električna vozila so tiha, kar je še posebej pomembno v urbanih okoljih. Zmanjšujejo hrup in omogočajo bolj prijetno in mirno okolje tako za voznike kot za okoliške prebivalce. V nekaterih krajih, kar v Sloveniji še nismo uvedli, so določena območja rezervirana samo za električna vozila ali vozila z nizkimi emisijami. Če poslujete v tujini boste tako imeli lažji dostop do teh območij.

Električna dostavna vozila so na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih. Izberite tistega, ki vam ustreza. Imate namen opravljati manjše dostave? Iščete večje vozilo za medmestne prevoze? Pri nas vam bomo prisluhnili in pomagali po najboljših močeh.

Zakaj se odločiti za nas, če se zanimate za najem električnega dostavnega vozila v Sloveniji?

  • dobra ponudba vozil

  • dobri pogoji najema

  • dobro strokovno svetovanje

Poleg naštetega zagotavljamo redno servisiranje in vzdrževanje vozil, kar vam omogoča brezskrbno uporabo in zmanjšuje možnosti za izpade in nepričakovane stroške.

Ne čakajte več! Kontaktirajte nas danes in si zagotovite svoje električno vozilo za dostavo že danes!